BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Qarabağ-Galatasaray 26 Mart Haber Global LİNK

26.03.2023 - 13:50

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Qarabağ-Galatasaray 26 Mart Haber Global LİNK

Galatasaray ve Azerbaycan’ın Karabağ takımı, depremzedelere yardım amacıyla özel bir maça çıkacak. Uzun zaman önce planlanan dostluk maçı, bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Hazırlık maçı öncesi dikkat çeken arama sonuçlarını şu şekilde sıralamak mümkün: Galatasaray maçı izle, Karabağ maçı izle, Qarabağ Galatasaray canlı izle, Qarabağ Galatasaray canlı maç izle, Qarabağ Galatasaray maç izle, Qarabağ Galatasaray bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, GS TV link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle. Spor Ekranı kalitesi ile maça dair güncel gelişmeleri inceleyebilirsiniz.

KARABAĞ-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

karabağ galatasaray

Qarabağ Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

Karabağ-Galatasaray İzleme Linki Galatasaray ve Karabağ takımlarının karşı karşıya geleceği dostluk maçını izlemek isteyenler Haber Global kanalına yönelebilir.

Karabağ-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Qarabağ ve Galatasaray arasındaki dostluk karşılaşmasına Bakü Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maça dair istatistikleri takip etmek isteyenler GS TV’den yararlanabilir.

GARABAĞ-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Yıldızlarını Götürdü

 okan buruk

Spor Toto Süper Lig’in lider ekiplerinden biri olan Galatasaray, milli maçlar nedeniyle verilen arayı anlamlı bir maçla değerlendiriyor. Ülkemizde 6 Şubat’ta gerçekleşen ve 11 ayrı şehrimizi etkileyen depremden etkilenen vatandaşlarımız için pek çok organizasyona imza atıldı. Spor kulüpleri de bilet gelirlerini depremzedelere bağışlamak amacıyla özel maçlara imza atıyor. Dost ülke Azerbaycan’ın en güçlü takımı Qarabağ ile karşılaşacak olan Galatasaray; İcardi, Zaniolo, Gomis ve Oliveira gibi yıldız isimleri Azerbaycan’a götürme kararı aldı. Sarı kırmızılı ekip oynadığı son lig maçında Konyaspor’a deplasmanda 2-1 kaybetmişti.

Qarabağ Kendi Liginde Hiç Kaybetmedi

 bakü galatasaray azerbaycan

Azerbaycan’ın güçlü temsilcisi Qarabağ, bu sezon çok özel bir performansa imza atıyor. Kendi liginde başarılı ekip henüz hiçbir takıma kaybetmedi. 27 hafta sonunda 22 galibiyet ve 5 beraberlik alan Karabağ, oynadığı son maçı 6-0 kazandı. Şu anda en yakın takipçisi olan Sabah Bakü takımına 9 puan fark atmış durumdalar. Yakın zaman önce UEFA Avrupa Ligi özelinde Gent ile karşılaşan Karabağ, kendi evindeki 1-0 kazanmasına rağmen Belçika’da 2-0 kaybettiği için elenmişti. Takımda Musa ve Ramil bu sezon toplamda 37 gole imza attılar.

Maç için 60 Bin Bilet Satıldı

 icardi azerbaycan

Bakü Olimpiyat Stadyumu’nda oldukça etkileyici bir atmosfer biz futbol severleri bekliyor. Bu maç öncesinde Azeri futbol severler müthiş bir dayanışma örneği gösterdi ve toplamda 60 bin bilet satın aldı. Bu maçın tribünlerinde şehit ve gazi yakınları da yerlerini alacak. Bu maçın yalnızca bilet gelirleri değil aynı zamanda televizyon reklam gelirleri de depremzedelere bağışlanacak. Fenerbahçe de aynı maksatla geçtiğimiz günlerde Rusya’nın Zenit takımını İstanbul’da ağırlamıştı. Benzer maçların önümüzdeki dönemde de devam etmesi bekleniyor.