BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Ermenistan-Türkiye 25 Mart TRT LİNK

25.03.2023 - 15:05

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Ermenistan-Türkiye 25 Mart TRT LİNK

Euro 2024 Elemeleri kapsamında Türkiye A Milli Futbol Takımı, bu akşam saat 20.00’de Ermenistan ile kozlarını paylaşıyor. Ermenistan’da oynanacak maç öncesi dikkat çeken aramalar şöyle: Ermenistan maçı izle, Türkiye maçı izle, Ermenistan Türkiye canlı izle, Ermenistan Türkiye canlı maç izle, Ermenistan Türkiye maç izle, Ermenistan Türkiye bedava maç izle, Türkiye maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Spor Ekranı ayrıcalığıyla güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.

ERMENİSTAN-TÜRKİYE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

a milli takım

Ermenistan Türkiye Maçı Canlı Yayın Linki 

Ermenistan-Türkiye İzleme Linki Türkiye A Milli Futbol Takımı ile Ermenistan’ın karşı karşıya geleceği kritik maçı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ermenistan-Türkiye Maçı Canlı Takip

Günler öncesinden heyecanla beklenen Ermenistan Türkiye maçını canlı olarak takip etmek için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

ERMENİSTAN-TÜRKİYE MAÇI CANLI TAKİP

Türkiye İyi Başlamak İstiyor

 

Kuntz

Türkiye A Milli Futbol Takımı, bilindiği üzere bu sene Katar’da organize edilen Dünya Kupası’nda kendine yer bulamadı. Şimdi milli takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer almak adına yeni bir sayfa açmak istiyor. Kuntz önderliğindeki milli takımın grubunda Hırvatistan ve Galler gibi önemli takımlar bulunuyor. İşi en baştan sıkı tutmak isteyen Türkiye, tam da bu nedenle gruba sağlam bir başlangıç yapmak istiyor. Enes, Kerem, Hakan, Orkun, Cengiz gibi üst düzey oyunculara sahip olan milli takım, Ermenistan maçı öncesi net şekilde favori durumunda.

Türk Taraftarlar Sahaya Alınmayacak

 a milli takım forması

UEFA, Türkiye ve Ermenistan arasındaki tarihsel sürecin yarattığı gerilimi göz önünde bulundurarak maça Türk taraftarlarının alınmamasını kararlaştırdı. Benzer bir uygulamanın Türkiye’deki maçta da uygulanması bekleniyor. Yerevan bölgesinde oynanacak maça dair pek çok güvenlik önlemi alınacak. İlk 2 sıraya girmek için yoğun bir mücadele verecek olan takımlar, bu maçla beraber iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Daha önce Ermenistan ve Türkiye, 2008 ve 2009 yıllarında resmi müsabakalar kapsamında karşı karşıya gelmişlerdi. Türkiye, o dönem oynanan 2 maçı da2-0’lık skorlarla kazanmıştı.

Ermenistan Favoriler Arasında Gösterilmiyor

 ermenistan türkiye eleme maçı

Ermenistan son dönemde büyük turnuvalara katılım gösterme noktasında istediği başarıyı bir türlü elde edemiyor. Bu grupta da Galler, Türkiye ve Hırvatistan’ın ilk 2 sıra için çekişmesi beklenirken Ermenistan’a pek şans tanınmıyor. Takım 2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde ortaya fark yaratan bir performans koyamadılar ve 4’üncü oldular. Bu grupta oynadıkları son 5 maçı da kaybeden Ermenistan, hedeften erken şekilde uzaklaşmıştı. Özellikle Romanya ve Kuzey Makedonya gibi takımlarla rekabet etmekte çok zorlanmışlardı. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nun da en zayıf halkalarından biri olarak gösterilen Ermenistan’ın başında Joaquin Caparros bulunuyor. Takımın hücum hattında Eduard Spertsyan, Lucas Zelarrayan ve Tigran Barseghyan gibi oyuncuların rol almaları bekleniyor.