BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas 24 Mart S SPORT LİNK

24.03.2023 - 16:18

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas 24 Mart S SPORT LİNK

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Eurolig’in son virajına kritik bir pozisyonda giriyor. Özellikle ilk 4 iddiasını sürdürmek adına kalan maçlarını kazanmak zorunda olan temsilcimiz bu akşam Zalgiris Kaunas’ı ağırlıyor. Saat 20.45’te başlayacak bu kritik maç öncesi öne çıkan trend aramalar şöyle: Fenerbahçe Beko maçı izle, Zalgiris maçı izle, Fenerbahçe Beko Zalgiris canlı izle, Fenerbahçe Beko Zalgiris canlı maç izle, Fenerbahçe Zalgiris maç izle, Fenerbahçe Beko Zalgiris bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Spor Ekranı kalitesiyle maç yayınına dair tüm detayları içeriğimizde bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO ZALGİRİS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

FEnerbahçe Zalgiris Maç Afişi

Fenerbahçe Beko Zalgiris Kaunas Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Beko Zalgiris İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Zalgiris Kaunas’ı ağırlayacağı maç S Sport ekranları üzerinden basketbol severlerle buluşacak.

Fenerbahçe Beko Zalgiris Kaunas Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beko taraftarının Zalgiris Kaunas maçına yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor. Maç istatistiklerini canlı takip etmek için aşağıdaki bağlantıyı değerlendirebilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO ZALGİRİS MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko İlk 4’ü Hedefliyor

 fenerbahçe eurolig

Fenerbahçe Beko, bir yandan ilk 4 iddiasını korumak isterken bir yandan da ilk 8’i garantilemek istiyor. Deprem nedeniyle ertelenen Milano maçını kaybeden Fenerbahçe Beko, ilk 4 iddiasını zora soktu. Fakat ilk 8’in dışında kalması bu noktadan sonra çok zor görünüyor. Temsilcimiz bir mucize olmazsa bu sezon play-off oynama hakkına sahip olacak. Hafta içi Milano’ya 75-82 kaybettiğimiz maçta Motley ve Guduric takımın skor yükünü yine sırtladı. Bjelica’ya koç İtoudis sınırlı süreler vermeyi sürdürüyor. Öte yandan genç yıldız Edwards Milano maçının son çeyreğinde patlayıcılığına dair önemli işaretler verdi. Edwards’ın üst üste gelen üçlükleri, maçın kazanılması için yeterli olmadı.

Wilbekin ve Pierre Bu Maçı Kaçırıyor

 wilbekin

Fenerbahçe Beko Eurolig’de oynadığı son 2 maçtan da yenilgi ile ayrıldı. Geçen hafta deplasmanda Valencia’ya deplasmanda kaybeden sarı lacivertliler, bu haftanın başında da Milano’ya Ülker Arena’da kaybetti. Şu anda Fenerbahçe Beko, 29 maçta aldığı 17 galibiyetle 5’inci basamakta konumlanıyor. Monaco ile aradaki galibiyet farkı 2’ye çıktığı için ev sahibi avantajını büyük olasılıkla kullanamayacak gibi görünen Fenerbahçe Beko, Zalgiris maçı ile beraber yeniden çıkışa geçmek istiyor. Ligde ise son olarak Beşiktaş’ı ağırlayan başarılı takım, müsabakadan 95-80 galip ayrıldı. Bu arada Zalgiris maçı öncesinde temsilcimizde Pierre, Wilbekin ve Metecan’ın sakatlık problemi söz konusu.

Zalgiris Kaunas Olympiakos’a Kaybetti

 zalgiris eurolig

Eurolig’in dişli ekiplerinden biri olan Zalgiris Kaunas, bu hafta İstanbul’a konuk oluyor. Zalgiris de Fenerbahçe Beko gibi play-off için en iddialı takımlardan biri durumunda. Her ne kadar sezonun bu döneminde bir nebze vites düşürmüş olsalar da kadro kalitesi olarak Zalgiris’in ilk 8’de olması sürpriz olmayacaktır. Takım, ligin ilk yarısında Litvanya’da oynanan maçı 20 farkla yenmişti. Zalgiris bu sezon 29 müsabakadan 15 galibiyet çıkarmayı bildi. Son olarak Olympiakos’u kendi salonunda ağırlayan başarılı takım, müsabakadan 74-72 mağlup ayrıldı. Zalgiris ligde ise son olarak Neptunas deplasmanına çıktı. Oyunun üç çeyreğinde geride olan yeşil beyazlı ekip, son çeyrek müthiş bir geri dönüşe imza atmayı bildi. Bu müsabaka öncesinde Keenan Evans ve Tyler Cavanaugh’un sakatlık problemleri devam ediyor.