Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 24-26 Mart

24.03.2023 - 01:18

Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 24-26 Mart

Futbolda Euro 2024 elemelerinin başlayacağı 24-26 Mart tarihlerinde birçok önemli müsabaka oynanacak. Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 24-26 Mart listesinde futbol, basketbol ve dövüş sporlarından seçimler yaptık. 

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü Euroleague’de iki kritik maç karşınızda olacak. Ayrıca Avrupa Şampiyonası elemelerinde de dev bir maç futbolseverleri bekliyor.

20.45 Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas: Salı günü Milano karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alan Fenerbahçe Beko, ilk 4 ihtimalini zora soktu. Bundan sonra hedef kalan haftalarda hata yapmadan play-off hattında yer almak. Zalgiris Kaunas ise kendi evinde düzenlenecek F4’te yer almak istiyor. Bunun için de öncelikle normal sezonu ilk 8’de bitirmek zorunda. Bu keyifli mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.

22.00 Partizan-Olympiakos: Bu sezon beklentileri aşmayı başaran iki ekip kritik haftada karşı karşıya geliyor. Partizan kazanması durumunda ilk 8 yolunda dev bir adım atacak. Olympiakos ise normal sezon liderliği için kazanmak istiyor. Bu keyifli karşılaşmayı, S Sport 2  ve S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz.

22.45 Fransa-Hollanda: Euro 2024 elemelerinde aynı grupta yer alan Fransa ile Hollanda ilk maçta karşı karşıya geliyor. İki ekip de bir kazaya uğramadan kendini Euro 2024’e atmak istiyor. Bu keyifli mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.
                      1 spor ekranı 23.3.23.jpg      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününde Basketbol Süper Ligi ve Euro 2024 elemeleri öne çıkıyor. Günün dikkat çeken mücadeleleri şu şekilde:

18.00 Beşiktaş Emlakjet-Gaziantep Basket: Cumartesi gününe BSL ile başlıyoruz. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Beşiktaş Emlakjet ile Gaziantep Basket kozlarını paylaşıyor. Bu keyifli mücadelenin adresi, beIN Sports Haber.

20.00 Ermenistan-Türkiye: Avrupa Şampiyonası elemelerine Ermenistan maçıyla başlıyoruz. Grupta ilk 2’yi hedefleyen Türkiye, Hırvatistan maçı öncesinde kazanmak istiyor. Ermenistan da son dönemdeki kötü gidişi bu maçla sonlandırma niyetinde. Mücadele, TRT 1’den naklen yayınlanıyor.

22.45 Hırvatistan-Galler: Türkiye ile aynı grupta yer alan iki ekip Hırvatistan’da karşılaşıyor. Grupta ilk hedefindeki iki ekibin bu keyifli mücadelesi, S Sport ve S Sport Plus ekranlarında futbolseverlerle buluşuyor.

2 spor ekranı 23.3.23.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü geçtiğimiz hafta olduğu gibi UFC ile açıyoruz. Ardından Basketbol Süper Ligi ve Euro 2024 elemeleriyle karşınızdayız.

02.00 Marlon Vera-Cory Sandhagen: Daha önce dövüş sporu izlemeyen ama bu sporu izlemek isteyen biri için ideal bir başlangıç olabilir. Marlon Vera, rakibi analiz eden ve en sonunda bitirişi yapmaya çalışan bir dövüşçü. Sandhagen ise etkileyici bitirişlerle öne çıkıyor. İki taraf da oldukça kuvvetli ve dayanıklı. Bu da keyifli bir maç vadediyor. Karşılaşmayı, S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz.

18.00 Tofaş-Fenerbahçe Beko: Basketbol Süper Lig’de umduğunu bulamayan Tofaş, ligde yoluna sorunsuz devam etse de son dönemdeki oyunu güven vermeyen Fenerbahçe Beko ile karşılaşıyor. Hem üst bölümü hem kümede kalma savaşını yakından ilgilendiren bu mücadele, beIN Sports Haber’de.

21.45 Malta-İtalya: Son yıllarda iç sahada zaman zaman sürpriz sonuçlar alabilen Malta, elemelerin favorilerinden İtalya’yı konuk ediyor. Malta’nın direnç gösterdiği her dakika daha keyifli bir maç izlemek mümkün. Mücadelenin adresi, S Sport 2 ve S Sport Plus.

3 spor ekranı 23.3.23.jpg      

Şifresiz Maçlar

TFF 1’inci Lig maçları TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından naklen yayınlanacak.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadele Sports TV ekranlarında olacak.

beIN Sports Haber Cumartesi 18.00’deki Beşiktaş Emlakjet-Gaziantep Basket ve Pazar 18.00’deki Tofaş-Fenerbahçe Beko maçlarını şifresiz yayınlayacak.

TRT 1, Euro 2024 elemeleri kapsamında Türkiye-Ermenistan karşılaşmasını naklen yayınlıyor.

Pazar 19.00’daki Karabağ-Galatasaray hazırlık maçı Haber Global ekranlarından yayınlanacak.

Dijital platformlar ise basketbol ve voleybol ağırlıklı yayın yapıyor. İzlenebilecek şifresiz maçlar şu şekilde:

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF TV YouTube
Türkiye Basketbol 1’inci Ligi: TBF TV YouTube
Basketbol 2’nci Ligi: TBF TV YouTube
TVF Kadınlar 2’nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
TVF Kadınlar 1’inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
TVF Erkekler 2’nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
TVF Erkekler 1’inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
Kadınlar Basketbol 1’inci Lig: TBF TV YouTube

Bu karşılaşmaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.