BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Alba Berlin-Anadolu Efes 23 Mart S SPORT LİNK

23.03.2023 - 18:05

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Alba Berlin-Anadolu Efes 23 Mart S SPORT LİNK

Eurolig’de son 2 sezonun şampiyonu olan Anadolu Efes, adeta kabus gibi bir sezon geçiriyor. Play-off resminin şu an itibarıyla dışında kalan Efes, Alba deplasmanında galibiyet arıyor. Efes’in Almanya’daki bu kritik sınavı Türkiye saatiyle 22.00’de başlıyor. Maç öncesi ön plana çıkan aramalar şu şekilde sıralanıyor: Anadolu Efes maçı izle, Alba maçı izle, Alba Anadolu Efes canlı izle, Alba Anadolu Efes canlı maç izle, Alba Anadolu Efes maç izle, Alba Anadolu Efes bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Spor Ekranı kalitesiyle maç öncesi gelişmelere göz atabilirsiniz.

ALBA BERLİN-ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

larkin

Alba Berlin–Anadolu Efes Maçı Canlı Yayın Linki 

Alba Berlin Anadolu Efes İzleme Linki Anadolu Efes ve Alba Berlin’i karşı karşıya getirecek olan Eurolig normal sezon maçı sadece S Sport ekranlarından basketbol severlerle buluşacak.

Alba Berlin Anadolu Efes- Maçı Canlı Takip

Temsilcimiz Anadolu Efes’e Almanya’da gurbetçilerin destek vermesi bekleniyor. Bu keyifli maçı istatistik açıdan takip etmek isterseniz Eurolig resmi sitesinden faydalanabilirsiniz.

ALBA BERLİN-ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

Efes’te Kriz Çok Büyük

 efes maç programı

Anadolu Efes’te kriz gittikçe büyüyor. Son 2 sezon bu kupaya tam anlamıyla damga vurmuş bir takımın bu duruma düşmesi ciddi bir hayal kırıklığını beraberinde getiriyor. Efes artık play-off yapma şansını oldukça düşürmüş durumda. Zoru başarmaları için geriye kalan maçlarda net bir seri yapmaları gerekiyor. Hata yapma şansı kalmayan Efes, sezonun bu son bölümünde gerçek bir şampiyon gibi parkede yer almak durumunda. Aksi takdirde yıldızlar topluluğu için sezon çok erken bir şekilde tamamlanacak. Efes son olarak Partizan karşısında Sinan Erdem’de şok bir yenilgi aldı. Partizan, Efes’in doğrudan çekiştiği rakiplerinden biri olduğu için bu yenilginin bedeli onlar adına epey ağır oldu. Temsilcimiz 14 galibiyet ve 15 yenilgi ile 11’inci basamakta konumlanıyor.

Efes Lig Maçını da Kaybetti

 dunston türkiye basketbol ligi

Anadolu Efes’in kötü gidişi Eurolig’de olduğu gibi Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde de devam ediyor. Ergin Ataman önderliğindeki takım, geçen sezon kaybettiği lig şampiyonluğunu bu sezon müzesine götürmek için çok da hırslı görünmüyor. Lig maçlarında genel olarak düşük bir konsantrasyona sahip olan lacivert beyazlı takım, bunu bedelini pek çok maçta ödemek zorunda kaldı. Son olarak Sinan Erdem’de ligin zayıf ekiplerinden biri olan Büyükçekmece’ye kaybeden Efes, adeta dip yapmış durumda. Ergin Ataman hastalığından dolayı bu maçta takımıyla olamadı. Alba maçı öncesinde de Ergin Ataman’ın hastalık durumu netleşmiş değil. Bu arada Larkin, Partizan maçından sonra koç Ergin Ataman’ın kendisine verdiği süreleri eleştiren tweet’ler attı. Bu durumun parkeye ne şekilde yansıyacağı merak konusu.

Alba Berlin Prestij Maçlarına Çıkıyor

 alba berlin efes maç paylaşımı

Efes’in bu akşam konuk olacağı Alba Berlin, Euorolig’in en mütevazi kadrolarından birine sahip. Nitekim parkede alınan sonuçlar da bunun açık bir göstergesi durumunda. 28 hafta sonunda 21 mağlubiyetle ligin en alt sıralarında yer alıyorlar. Geçen hafta ezeli rakipleri olan Bayern Münih’i 75-76 yenerek önemli bir sürprize imza attılar. Eurolig mağlubiyet serisini bu sayede sonlandıran Alba Berlin, artık sadece prestij maçlarına çıkıyor. Takım play-off iddiasını haftalar öncesinde yitirmişti. Bu nedenle Efes’in buradan kolay bir galibiyetle dönmesi bekleniyor. Bu arada Alba Berlin’in oynadığı son 4 resmi maçından galip ayrıldığını anımsatmalıyız. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı Efes 78-74 kazanmıştı. Son yıllarda Efes’in Alba’ya karşı çok net bir üstünlük kurduğu görülüyor.