Karabağ-Galatasaray Hazırlık Maçı Haber Global’de

24.03.2023 - 01:49

Karabağ-Galatasaray Hazırlık Maçı Haber Global’de

Azerbaycan ekibi Karabağ ile Süper Lig’de milli araya lider giren Galatasaray hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Pazar 19.00’daki Karabağ-Galatasaray hazırlık maçı, Haber Global’de futbolseverlerle buluşuyor. Mücadelenin tüm geliri depremzedeler için bağışlanacak.

Son dönemde futbol yayınlarıyla dikkat çeken Haber Global, milli arada hazırlık maçını ekranlara getireceğini duyurdu. Azerbaycan’ın en başarılı ekiplerinden Karabağ ile Galatasaray depremzedeler için kardeşlik maçına çıkıyor. Bu mücadele, Haber Global’den naklen yayınlanıyor. Pazar 19.00’dan itibaren Karabağ-Galatasaray hazırlık maçını, Haber Global’den takip edebilirsiniz.

Azerbaycan ve Türkiye El Ele

Geliri depremzedelere bağışlanacak Karabağ-Galatasaray mücadelesini yayınlayacak Haber Global, YouTube hesabından bir paylaşım yaptı. Haber Global’in paylaşımı şu şekildeydi:

Azerbaycan ve Türkiye deprem felaketinin yaralarını sarmak için yine el ele. Karabağ Futbol Kulübü ve Galatasaray kardeşlik için bir araya geliyor. Bakü Olimpiyat Stadı, bu defa kapılarını Türkler için açıyor. Büyük heyecan Haber Global ekranlarında yaşanıyor. Elde edilen tüm gelir afetzedelere bağışlanacak. Karabağ-Galatasaray Kardeşlik Maçı, Pazar günü 19.00’da canlı yayınla Haber Global ekranlarında.


Dostluk Değil Kardeşlik Maçı

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Emin İmanov karşılaşma ile ilgili Sözcü Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Bu karşılaşmanın dostluk maçı değil, kardeşlik maçı olduğunu belirten İmanov, şu ifadeleri kullandı:

Ben Azerbaycanlıyım. Galatasaray Azerbaycan'da çok seviliyor. Lige verilen arada, hazırlık maçı için birkaç opsiyon vardı. Ben de yönetimle konuşarak Karabağ ile yapabileceğimizi söyledim. Azeri kardeşlerimiz depremin ilk gününden beri çok yardım ettiler. Bu dostluk değil kardeşlik maçı. 62 bin kişilik statta 59 bin bilet satıldı. Ve hala talep geliyor. İnşallah orada hem kardeşlerimiz ile hasret gidereceğiz hem de Galatasaray özlemini bitireceğiz. Depremzedelere destek olacağız. Oradan ciddi gelir bekliyoruz. Statta takım bayrakları değil, Türk ve Azerbaycan bayrakları olacak. Şu an orada Nevruz Bayramı var. Ben onları kutladım. Karabağ halkı ise ‘Galatasaray'ı getirerek en büyük bayramı bize verdiriniz' dediler. Karabağ kulübü de son yayınladığı mesajda ‘Sefer değil seferberlik zamanı' diyerek yaşadığımız acıya ortak oldu.