BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Zenit 23 Mart S SPORT LİNK

23.03.2023 - 14:37

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Zenit 23 Mart S SPORT LİNK

Fenerbahçe, geliri depremzede ailelere bağışlanacak olan özel maçta Rusya’nın Zenit takımını ağırlıyor. Tribünlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen maç, bu akşam saat 19.00’da oynanacak. Bu keyifli maç öncesi dikkat çeken aramaları şu şekilde aktarmak mümkün: Fenerbahçe maçı izle, Zenit maçı izle, Fenerbahçe Zenit canlı izle, Fenerbahçe Zenit canlı maç izle, Fenerbahçe Zenit maç izle, Fenerbahçe Zenit bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, S Sport Plus izle. Müsabakaya ilişkin en güncel haberler içeriğimizde sizlerle!

FENERBAHÇE-ZENİT MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe zenit

Fenerbahçe Zenit Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Zenit İzleme Linki Fenerbahçe ile Zenit arasındaki mücadele, Türkiye’de S Sport ve FB TV kanalları üzerinden naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe Zenit Maçı Canlı Takip

Spor Toto Süper Lig’de lider Galatasaray’ı yakından takip eden Fenerbahçe, milli maçlar nedeniyle ara verilen bu dönemi hazırlık maçları ile değerlendiriyor. Sarı lacivertlilerin Zenit’i ağırlayacağı maçı takip etmek adına aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE ZENİT MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe’de Moraller Yerinde

 jesus

Fenerbahçe 1 maçı eksik olmasına rağmen Galatasaray ile puan farkını 6’ya düşürmüş durumda. Galatasaray’ın Bay geçeceği haftada galip gelmesi durumunda bu fark 3’e inecek. Dolayısıyla Fenerbahçe’deki kara bulutların bu haftayla beraber tamamen dağıldığını ve takımın yeniden şampiyonluk havasına girdiğini ifade edebiliriz. Galatasaray’ın Konya’da mağlup olduğu haftayı iyi değerlendiren sarı lacivertli ekip, Alanyaspor’un sürpriz yapmasına izin vermedi. Fenerbahçe, tartışmalı pozisyonların ve karşılıklı resmi açıklamaların damga vurduğu haftanın en karlı takımlarından biri olarak öne çıktı. Takımı adına yine gollerine devam eden Valencia ise gol krallığındaki yerini iyice pekiştirmiş durumda.

Zenit Rusya’da Lider

 zenit maç paylaşımı

Dostluk maçı kapsamında Türkiye’ye gelen Zenit, Rusya Ligi’nde yine liderliği eline geçirmiş durumda. Son yıllarda Rusya Ligi’ni domine eden takım, Rusya’daki savaş koşulları nedeniyle uzun zamandır Avrupa arenasında boy gösteremiyor. Zenit daha önce 2019 yılında UEFA Avrupa Ligi kapsamında Fenerbahçe ile karşılaşmıştı. O dönem temsilcimiz İstanbul’da oynanan maçı 1-0 kazanmayı bilmişti. Deplasmanda ise 3-1 kaybettiği için kupaya veda etmek zorunda kalmıştı. Zenit buraya son 2 resmi maçını kaybederek geliyor. Kupada Dinamo Moskova’y kaybeden güçlü ekip, ligde ise CSKA’ya deplasmanda 1-0 yenildi.

Fenerbahçe’de Yeni İsimler Kadroda

 fenerbahçe antrenman

Fenerbahçe, milli maçlardan ve sakat oyuncularından dolayı Zenit maçına alışılagelmişin dışında bir kadroyla çıkmak zorunda kalacak. Şu anda Fenerbahçe forması giyen 11 futbolcu, milli takım kamplarında bulunuyor. Bu nedenle Jesus, altyapıdan bazı oyuncuları kadroya dahil etmek zorunda kalacak. Bu oyuncular arasında genç Sırp oyuncu Brahic ile Güney Koreli Jin-ho Jo’nun nasıl performanslar gösterecekleri merak konusu. Jesus toplamda 11 altyapı oyuncusunu kadroya dahil edecek. Valencia, Oosterwolde, King, Lincoln Henrique, Peres ve Batshuayi gibi önemli isimler sakatlık problemleri nedeniyle sahada yer alamayacaklar. Bu oyuncuların ciddi bir kısmı, muhtemelen diğer hafta oynanacak Beşiktaş derbisini de kaçıracaklar.