TV8,5 14-16 Mart Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

13.03.2023 - 12:00

TV8,5 14-16 Mart Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını ekranlara getiren TV8,5, 14-16 Mart arasında yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Şampiyonlar Ligi’nden iki maçı ekranlara getirecek TV8,5, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nden 1’er maçı futbolseverlerle buluşturacak. Böylece 14-16 Mart arasında toplam 4 karşılaşmayı futbolseverler şifresiz izleyebilecek. “Fenerbahçe-Sevilla şifresiz mi? Fenerbahçe-Sevilla TV8’den yayınlanacak mı?” soruları da böylece yanıt buldu.

TV8,5, son haftalarda Avrupa Ligi, Konferans Ligi ve Şampiyonlar Ligi maç yayınlarıyla dikkat çekiyor. Her hafta en az 4 karşılaşmayı ekranlara getiren TV8,5, 14-16 Mart arasında yayınlayacağı maçları açıkladı. Mart ayının ortasında da toplam 4 mücadele, şifresiz yayınla TV8,5 ekranlarında olacak.

Şampiyonlar Ligi’nde Son Çeyrek Finalistler Belli Oluyor

Şampiyonlar Ligi maç yayınlarıyla dikkat çeken TV8,5, Salı ve Çarşamba günleri 1’er maçı futbolseverlerle buluşturacak. Böylece Şampiyonlar Ligi’nde son çeyrek finalistler belli olacak.

Salı günü 23.00’te ilk maçta 1-0’lık sonuçla avantajı alan Inter, Porto deplasmanında avantajını korumaya çalışacak. Bu keyifli mücadele, TV8,5’tan naklen yayınlanacak.

Çarşamba günü ise Frankfurt ile Napoli arasındaki keyifli kapışma programa eklendi. Deplasmanda rakibini 2-0 ile geçen Napoli, iç sahada da hataya yer vermeyerek adını bir üst tura yazdırmaya çalışacak. Çarşamba 23.00’teki bu mücadele, TV8,5’tan naklen yayınlanacak.

1 tv8buçuk 13.3.23.webp      

Başakşehir TV8,5’ta Tur Peşinde

UEFA Konferans Ligi temsilcilerimizden Başakşehir, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Gent ile İstanbul’da kozlarını paylaşıyor. Çarşamba günü 20.00’deki bu mücadelenin adresi TV8,5. Böylece geçtiğimiz hafta Sivasspor’un Fiorentina önündeki sınavını ekranlara getiren TV8,5, bu hafta tercihini Başakşehir-Gent maçından yana kullandı.

Perşembe günü ise ilk maçta 4-1 ile galip gelerek tur kapısını ardına kadar aralayan Manchester United, zorlu Real Betis deplasmanına çıkıyor. Sürpriz yapmaya çalışacak Real Betis ile avantajını koruyarak çeyrek finale yükselmek isteyen Manchester United arasındaki bu keyifli kapışma, TV8,5’tan naklen yayınlanıyor. Perşembe 20.45’ten itibaren bu mücadeleyi TV8,5’ta izleyebilirsiniz.

Açıklanan program ile Sivasspor-Fiorentina ve Fenerbahçe-Sevilla maçları hangi kanalda sorusu yanıt buldu. Bu karşılaşmalar EXXEN’den naklen yayınlanacak.