CBC Sport 14-16 Mart Arasında Yayınlayacağı Maçları Açıkladı

12.03.2023 - 16:11

CBC Sport 14-16 Mart Arasında Yayınlayacağı Maçları Açıkladı 

Azerbaycan’da Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’ni yayınlayan CBC Sport 14-16 Mart’ta yayınlayacağı karşılaşmaları açıkladı. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nden 4 karşılaşma CBC Sport’ta olacak. “Fenerbahçe-Sevilla şifresiz mi? Fenerbahçe-Sevilla maçını CBC Sport yayınlayacak mı?” gibi sorular da yanıt buldu.

Türkiye’den izlenebilen Azerbaycan kanalı CBC Sport, 14-16 Mart’ta yayınlayacağı karşılaşmaları açıkladı. Azerbaycan’da Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını ekranlara getiren kanal, 14-16 Mart arasında 4 mücadeleyi programa aldı. 2 Avrupa Ligi ve 2 Şampiyonlar Ligi maçını CBC Sport’tan izleyebilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi’nde İki Karşılaşma Programda

CBC Sport, her hafta Şampiyonlar Ligi’nden mücadeleleri ekranlara getiriyor. Son 16 turunda da maç yayınlarına devam edeceğini açıklayan kanal, Salı ve Çarşamba günü iki karşılaşmayı futbolseverlerle buluşturuyor.

CBC Sport’un Şampiyonlar Ligi mesaisi Salı günü 23.00’teki Porto-Inter maçıyla başlıyor. İlk maçı kaybeden Porto, kendi evinde tur peşinde olacak. Çarşamba günü ise deplasmanda rakibini rahat geçen ve turu büyük ölçüde cebine koyan Real Madrid, Liverpool ile karşılaşıyor. Çarşamba 23.00’teki bu keyifli mücadele de CBC Sport ekranlarından naklen yayınlanıyor. CBC Sport’un önümüzdeki turlarda da Şampiyonlar Ligi maç yayınlarına devam etmesi bekleniyor.
                      1 cbc sport 12.3.23      

Fenerbahçe Tur Peşinde

CBC Sport, Avrupa Ligi’nden iki mücadeleyi de naklen yayınlayacağını açıkladı. Başarılı kanalın yayınlayacağı ilk maçta temsilcimiz Fenerbahçe, Sevilla karşısında tur arayacak. İlk maçı 2-0 kaybeden Fenerbahçe, Kadıköy’de rakibini farklı mağlup etme planları yapıyor. Bu keyifli mücadele, Perşembe 20.45’ten itibaren CBC Sport’tan naklen yayınlanacak.

CBC Sport ekranlarından yayınlanacak ikinci maçta ligde yoluna sorunsuz devam eden Arsenal, ilk maçta berabere kaldığı Sporting’i konuk ediyor. 2-2’nin rövanşında neler olacağı CBC Sport’ta yanıt bulacak. Arsenal ile Sporting’in bu keyifli kapışması, 23.00’te CBC Sport ekranlarında olacak.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maç yayınlarıyla dikkat çeken CBC Sport, web sitesinden de birçok mücadeleyi ekranlara getirecek.