BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Başakşehir-Beşiktaş 12 Mart BEIN LİNK

12.03.2023 - 15:14

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Başakşehir-Beşiktaş 12 Mart BEIN LİNK

Başakşehir ve Beşiktaş takımlarının birbirlerine rakip olacakları Spor Toto Süper Lig müsabakası bu akşam saat 19.00’da başlıyor. 25’inci haftanın en önemli maçı olarak öne çıkan Başakşehir Beşiktaş müsabakasına taraftarların ilgisi büyük. Maçı canlı olarak izlemek isteyen futbol severler genel olarak şu tip aramalara yöneliyor: Beşiktaş maçı izle, Başakşehir maçı izle, Başakşehir Beşiktaş canlı izle, Başakşehir Beşiktaş canlı maç izle, Başakşehir Beşiktaş maç izle, Başakşehir Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı farkıyla güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Başakşehir Beşiktaş maç afişi

Başakşehir-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Başakşehir-Beşiktaş İzleme Linki Emre Belözoğlu ve Şenol Güneş’in karşı karşıya geleceği Başakşehir Beşiktaş maçı, beIN Sports HD 1 üzerinden izlenebilecek.

Başakşehir-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Başakşehir Beşiktaş karşılaşmasına Fatih Terim Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maça ilişkin canlı istatistikleri takip etmek isteyenler, aşağıdaki bağlantıya yönelebilir.

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Kazanmayı Hatırladı

 beşiktaş antrenman

Siyah beyazlı ekip Spor Toto Süper Lig’de 3 maç aradan sonra nihayet kazanmayı anımsadı. Şenol Güneş önderliğindeki takım, geçen hafta Vodafone Park’ta başkent temsilcisi Ankaragücü’nü konuk etti. Maçı Aboubakar ve Salih Uçan’ın attığı gollerle kazanan Kara Kartal, hedefinden her ne kadar uzaklaşmış olsa da en azından moral buldu. Başakşehir’in son 2 maçını kaybetmesinden dolayı iki takım arasındaki fark eridi. Beşiktaş, rakibini 3’üncülük yolunda yakalama şansını şu an için eline geçirmiş durumda. Şampiyonluk ise takımın gündeminden tamamen uzaklaşmış bir konu. Bu arada maçtan önce Welinton Souza’nın kart cezalısı olduğunu hatırlatalım. Ayrıca Kevin Nkoudou’nun da sakatlık problemi sürüyor.

Ghezzal Sahada Olacak mı?

 ghezzal

Beşiktaş üst üste 3 maçta puan kaybettikten sonra kazandığı Ankaragücü maçıyla beraber deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağını attı. Beşiktaş’ta Başakşehir maçı öncesinde bazı oyuncuların durumu belirsiz. Özellikle de takımın önemli isimlerinden biri olan Ghezzal’ın sahada olup olmayacağı merak konusu. Hatırlanacağı gibi başarılı oyuncunun, yakın zaman önce oynanan Antalyaspor maçında sahada olması bekleniyordu. Ancak Ghezzal’ın ısınma esnasında kasığından sakatlık geçirmesi bu dönüşü bir süre daha ertelemişti. Yıldız ismin kesin durumu maçtan önce yapılacak kontrollerden sonra netleşecek. Bu arada golcü oyuncu Cenk Tosun, bu maç öncesi kart sınırında.

Başakşehir Düşüşe Geçti

 emre belözoğlu

Emre Belözoğlu önderliğinde hem ligde hem de Avrupa arenasında bu sezon iyi bir çizgi yakalayan Başakşehir, son haftalarda düşüşe geçti. Oynadığı son 2 lig maçından puan çıkaramayan Başakşehir, Beşiktaş’a yakalanma tehlikesi ile karşı karşıya. Önce Kayserispor’a deplasmanda 1-0 kaybeden İstanbul ekibi, geçen hafta Alanyaspor’a ayın skorla yenildi. Son resmi maçında ise UEFA Konferans Ligi özelinde Gent ile karşılaşan Başakşehir, Belçika’dan avantajlı bir skor çıkartmayı bildi. Son 3 resmi maçında sadece tek bir gol bulan güçlü ekipte Serdar Gürler,  Okaka, Berkay, Aleksic ve Duarte gibi isimlerin ön plana çıkması bekleniyor. Takımda Mesut Özil ve Eden Karzev, sakatlık problemlerinden dolayı bu maçı kaçıracak.