BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor- Adana Demirspor 12 Mart BEIN LİNK

12.03.2023 - 12:13

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor- Adana Demirspor 12 Mart BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor, güneyin güçlü temsilcisi Adana Demirspor’u sahasında ağırlıyor. Zorlu geçmesi beklenen maç bugün saat 16.00’da başlıyor. Maçtan önce futbol severlerin öne çıkardığı aramalar şöyle: Adana Demirspor maçı izle, Trabzonspor maçı izle, Trabzonspor Adana Demirspor canlı izle, Trabzonspor Adana Demirspor canlı maç izle, Trabzonspor Adana Demirspor maç izle, Trabzonspor Adana Demirspor bedava maç izle, Adana Demirspor maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Karşılaşmaya ilişkin en güncel gelişmeler şimdi sizlerle.

TRABZONSPOR-ADANA DEMİRSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

trabzonspor adana demir

Trabzonspor-Adana Demirspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Trabzonspor Adana Demirspor İzleme Linki Trabzonspor ve Adana Demirspor’un kozlarını paylaşacağı maçı beIN Sports HD 1 üzerinden izlemek mümkün. 

Trabzonspor-Adana Demirspor Maçı Canlı Takip

Bordo mavili takım, Adana Demirspor’u Medical Park Stadyumu’nda ağırlıyor. Maçı canlı olarak takip etmek isteyen futbol tutkunları aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir.

TRABZONSPOR ADANA DEMİRSPOR MAÇI CANLI TAKİP

TRABZONSPOR ADANA DEMİRSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Abdullah Avcı Dönemi Sona Erdi

 abdullah avcı

Spor Toto Süper Lig’de 2021-2022 sezonuna her anlamda damga vuran Trabzonspor’da oldukça önemli gelişmeler yaşanıyor. Kulüpte teknik ve idari anlamda en yetkili 2 isim, aynı hafta içerisinde istifa ettiklerini duyurdu. Geçen sezonun ana mimarı olan Abdullah Avcı, bu sezonki kötü gidişattan sonra görevi bıraktı. Bu istifanın hemen sonrasında da başkan Ahmet Ağaoğlu görevi bıraktığını açıkladı. Her iki isme de taraftarlar yoğun bir sevgi gösterisinde bulundu. Kulübün yıllar sonra şampiyon olmasında en önemli unsur olarak öne çıkan Avcı, kulübe gelerek oyuncularla, idarecilerle ve kulüp çalışanları ile vedalaştı.

Trabzonspor’da İşler Yolunda Gitmiyor

 orhan ak

Yaprak dökümü yaşayan Trabzonspor’da moraller epey bozuk. Teknik direktör Avcı kötü gidişin faturasını kendine kesmesi, oyuncuları bundan sonra nasıl motive edecek, hep birlikte göreceğiz. Fakat genel olarak Abdullah Avcı’nın oyuncular tarafından çok sevildiği biliniyor. Bu maça Avcı yerine Orhan Ak çıkacak. Takım şampiyonluğa havlu attığı için şimdilik yeni bir teknik direktörün gündemde olmadığı konuşuluyor. Bu bağlamda Orhan Ak’ın takımı sezon sonuna dek çalıştırması sürpriz olmaz. Takımın kongreye kadar başkandan yoksun olması da bu belirsizliği büyütüyor. UEFA Konferans Ligi’nden elenen takım, haftalar sonra ilk kez iç sahada bir lig maçını kaybetti. İç sahada Ümraniyespor’a kaybeden bordo mavili ekipte Bakasetas sakat. Öte yandan Naci Ünüvar kart cezalısı durumunda. 

Adana Demirspor İlk 3’ü Hedefliyor

 adana demirspor maç afişi

Adana Demirspor son 2 sezonun en istikrarlı ve başarılı takımlarından biri olarak öne çıkıyor. Bu istikrarda teknik direktör Montella’nın takımdan ayrılmaması da etkili olmuş görünüyor. Gaziantep FK ile oynadığı maçı hükmen kazanan ekip, daha sonra ise Ümraniyespor deplasmanında galibiyet aradı. İstanbul deplasmanı öncesinde favori gösterilen takım, burada 2 puan kaybetti. Montella’nın talebeleri kaybettiği 2 puana rağmen ilk 3 hedefinden kopmuş değil. Bu süreçte özellikle Beşiktaş ve Başakşehir’in alacağı sonuçlar belirleyici olacaktır. Başakşehir ve Beşiktaş’ın bu hafta birbirleri ile oynaması, Adana Demirspor için önemli bir fırsat. Maç öncesi deplasman ekibinde çok ciddi bir eksik söz konusu değil.