Trabzonspor-Basel Maçının Reklam Geliri Depremzedelere Bağışlanıyor

13.02.2023 - 14:33

Trabzonspor-Basel Maçının Reklam Geliri Depremzedelere Bağışlanıyor

Trabzonspor’un UEFA Konferans Ligi play-off aşamasındaki rakibi Basel oldu. Perşembe 20.45’te oynanacak mücadelenin TV8 ekranlarından yayınlanacağı açıklandı. Kanalın sahibi Acun Ilıcalı ise Trabzonspor-Basel maçının reklam gelirini depremzedelere bağışlayacağını kamuoyuyla paylaştı.

UEFA Konferansa Ligi play-off turunda temsilcimiz Trabzonspor’un rakibi Basel oldu. Perşembe 20.45’te mücadelenin yayıncısı TV8 oldu. Kanalın sahibi Acun Ilıcalı ise maçın yayınından elde edilecek reklam gelirinin tamamını depremzedelere bağışlayacağını kamuoyuyla paylaştı. Konferans Ligi play-off turu ilk maçını TV8 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Reklam Geliri Depremzedelere Bağışlanacak

TV8, TV8,5 ve EXXEN’in sahibi Acun Ilıcalı Trabzonspor-Basel maçıyla ilgili açıklamada bulundu. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Ilıcalı, reklam gelirinin depremzedelere bağışlanacağını açıkladı. Acun Ilıcalı’nın yaptığı paylaşım şu şekilde:

Trabzonspor- Basel maçını 16 Şubat Perşembe günü TV8’den yayınlayacağız. Reklam gelirleri depremzede vatandaşlarımız için kullanılacak.


Tüm Kulüpler Depremzedeler için Seferber Oldu

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem sonrasında tüm kulüpler seferber oldu. Trabzonspor ile Basel maçının öncesinde yayıncı TV8 de bu dayanışmaya eklendi. Ayrıca Trabzonspor cephesi de tüm bilet gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağını açıkladı.

Birçok spor kulübü depremzedeler için yardım topluyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray tırlarla yardım yapmaya devam ediyor. Ayrıca Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un depremzedeler için ortak forma çıkarma planı da bulunuyor. Konyaspor ve Antalyaspor gibi kulüpler de localarını ve tesislerini depremden etkilenen vatandaşlar için açtı. Ayrıca bu kulüpler de yardım tırlarıyla desteklerini sürdürüyor. Süper Lig kulüplerinden Giresunspor da hazırlık maçları yapacağını ve bu maçlarda elde edilen tüm gelirin depremzedelere bağışlanacağını açıkladı. Önümüzdeki günlerde farklı kulüplerin de benzer organizasyonlara imza atması bekleniyor.

Türkiye dışından birçok kulüp de destek vereceklerini açıkladı. Forma açık arttırma satışı yapan kulüplerin yanı sıra direkt yardım yapan kulüpler de mevcut. Vitor Pereira’nın çalıştırdığı Flamengo, 30 milyon TL bağışlayacağını açıklayarak dikkat çekmeyi başardı.