BEDAVA CANLI MAÇ İZLE PSG-Bayern Münih 13 Şubat Exxen LİNK

14.02.2023 - 18:41

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE PSG-Bayern Münih 13 Şubat Exxen LİNK

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde PSG ve Bayern Münih, Son 16 Turu kapsamında Fransa’da birbirlerine rakip oluyor. Bu akşam Türkiye saatiyle 23.00’te başlayacak olan maç öncesinde dikkat çeken aramalar şu şekilde sıralanıyor: PSG maçı izle, Bayern maçı izle, PSG Bayern canlı izle, PSG Bayern canlı maç izle, PSG Bayern maç izle, PSG Bayern bedava maç izle, PSG maçı canlı izle, Exxen link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Şampiyonlar Ligi maçı izle, Exxen izle. Müsabakaya dair güncel gelişmeler sizlerle!

PSG-BAYERN MÜNİH MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

psg bayern

PSG-Bayern Münih Maçı Canlı Yayın Linki 

PSG-Bayern İzleme Linki Şampiyonlar Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. PSG Bayern arasındaki zorlu maç, Exxen ekranlarında olacak.

PSG-Bayern Münih Maçı Canlı Takip

PSG ve Bayern Münih maçına Parc des Princes ev sahipliği yapacak. Maçı 90 dakika istatistiksel açıdan takip etmek isteyenler, aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir.

PSG-BAYERN MAÇI CANLI TAKİP

PSG Yıldızlarıyla Kazanmak İstiyor

 messi

PSG, yıllardan bu yana Avrupa’nın kulüpler düzeyinde en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak adına müthiş yatırımlar yapıyor. Kupaya birçok defa yaklaşılmasına rağmen henüz o istenen başarı elde edilemedi. PSG’nin kadrosunda Neymar, Mbappe ve Messi gibi üst düzey yıldızlar bulunuyor. Avrupa’nın en elit kadrolarından birine sahip olan Paris temsilcisi, bu sezon şeytanın bacağını kırmak istiyor. Fakat karşılarında son derece sert bir kaya olacaktır. PSG, hafta sonunda Monacı deplasmanına yıldızlarından yoksun şekilde mücadele etti ve beklenildiği üzere müsabakayı kaybetti. Uzun süredir dinlenen yıldızlar, bu maçta fark yaratacak bir performans gösterecek mi? Bu sorunun yanıtını hep birlikte göreceğiz.

PSG 2020’ni Rövanşını Almak İstiyor

 psg şampiyonlar ligi

PSG takımı bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde H Grubu’nda mücadele etti. Grupta Juventus, Maccabi ve Benfica gibi takımlarla mücadele eden başarılı ekip için Fransa Ligi artık hedef bile değil. Benfica’nın lider olduğu grubu 2. sırada bitiren Fransız takım, çeyrek final için Bayern engelini aşmak zorundalar. Daha önce bu iki takım 2020 yılındaki Şampiyonlar Ligi finalinde birbirlerine rakip olmuşlardı. O maçı Bayern, 1-0’lık skorla zafere uzanmıştı. PSG bu müsabakayı, söz konusu finalin rövanşı olarak görecektir. Bu arada Verratti’nin sakatlığı nedeniyle bu maçta olması bekleniyor.

Bayern Münih 6’da 6 Yaptı

 bayern şampiyonlar ligi

Almanya temsilcisi Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’ne bu sezon damga vurdu. Grup aşamasında Barcelona, İnter ve Plzen gibi rakiplerle mücadele eden Bayern, farkını ortaya koydu. Oynadığı 6 maçı da firesiz geçen Bayern, buraya oldukça öz güvenli geliyor. Buraları her zaman çok iyi oynayan Alman ekibini devre dışı bırakmak hiç de kolay olmayacaktır. Hafta sonunda Bochum ile kendi sahasında karşılaşan Bayern, Union Berlin'in 1 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Neuer, Mane gibi önemli yıldızların bu maçta forma giyemeyecek olması, Bayern adına ciddi bir handikap olarak görünüyor. Fakat Müller, Sane, Moting ve Kimmich gibi isimlerle PSG’ye epey zorluk çıkarabilecek bir potansiyelleri olduğunu unutmamak gerekiyor.