BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Trabzonspor 5 Şubat BEIN LİNK

05.02.2023 - 14:58

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Trabzonspor 5 Şubat BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’de bu hafta futbol severler önemli bir derbi müsabakasına tanıklık ediyor. Galatasaray ve Trabzonspor arasında oynanacak keyifli müsabaka, bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Maçtan önce dikkat çeken arama sonuçlarını şu şekilde sıralayabiliriz: Galatasaray maçı izle, Trabzonspor maçı izle, Galatasaray Trabzonspor canlı izle, Galatasaray Trabzonspor canlı maç izle, Galatasaray Trabzonspor maç izle, Galatasaray Trabzonspor bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı ayrıcalığıyla güncel gelişmelere ulaşabilirsiniz.

GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray trabzonspor maç afişi

Galatasaray-Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Trabzonspor İzleme Linki Galatasaray ve Trabzonspor arasında oynanacak kritik müsabaka, beIN Sports HD 1 ekranlarında futbol severlerle buluşacak.

Galatasaray-Trabzonspor Maçı Canlı Takip

Spor Toto Süper Lig’de haftanın maçı olarak görülen derbi müsabakasına Nef Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maçı canlı olarak takip etmek isteyenler GS TV yayınından yararlanabilir.

GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Farkı Açıyor

 okan buruk

Spor Toto Süper Lig’de liderliği kolay kolay kimselere kaptırmayacak gibi görünen Galatasaray, müthiş bir ritim ve öz güven yakaladı. Dünya Kupası öncesinde başlayan bu yükseliş, kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Üst üste iki maçını sahasında oynama fırsatını iyi kullanmak isteyen Galatasaray, taraftarının da desteğiyle Trabzonspor’u Nef Stadyumu’ndan eli boş yollamak istiyor. İç sahada oldukça tempolu ve coşkulu bir futbol oynayan sarı kırmızılı ekip, Fenerbahçe’nin berabere kalmasıyla beraber 6 puanlık bir fark yakalamış durumda. Son 11 maçını da kazanan lider, Okan Buruk önderliğinde şampiyonluğa koşuyor. Kolay geçmesi beklenen Ümraniyespor  maçında oldukça zorlanan sarı kırmızılı ekip, 2 kez geriye düştüğü maçı lehine çevirmeyi bildi.

Sarı Kırmızılılarda Icardi Farkı

 Icardi

Galatasaray’da yaz döneminde takıma dahil edilen Mauro Icardi, ne denli fark yaratan bir oyuncu olduğunu göstermeye başladı. Takıma çok kısa sürede uyum sağlayan Arjantinli isim, ilk geldiği dönemde özel hayatından dolayı sıklıkla eleştiriliyordu. Özellikle ülkesine sık sık gidip gelmesi, alınan kötü sonuçlarla beraber tartışma konusu olmuştu. Fakat gelinen noktada Icardi, attığı gollerle ve oynadığı futbolla taraftarın adeta sevgilisi olmuş vaziyette. Yıldız isim, son Ümraniyespor maçında da biri penaltıdan olmak üzere 2 gole imza attı. Icardi, derbi maçında da takımının en önemli kozu olacak gibi duruyor.

Trabzonspor’un Deplasman Kâbusu Sürüyor

 Trabzonspor kamp kadrosu

Geçen sezonu Spor Toto Süper Lig’de şampiyon tamamlayarak uzun senelerdir süren hasretini nihayet sonlandıran, bu sezona erken havlu atabilir. Galatasaray’ın üst üste kazandığı bu periyotta bordo mavili ekip, özellikle de deplasmanlarda çok fazla puan kaybetti. Bu durumu tam anlamıyla biri fobi haline getiren Trabzonspor, son 5 deplasman maçından da 3 puan çıkaramadı. Üstelik bu maçların 2 tanesinde öz güven kıran farklı yenilgiler aldılar. Abdullah Avcı’nın öğrencilerinin önünde bu kötü seriyi kırmak adına önemli bir fırsat bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Trabzon temsilcisi, kendi sahasında Antalyaspor’u 2-0 ile geçti. Bu arada maç öncesinde Hamsik, Peres, Visca gibi isimlerin sakatlık problemleri sürüyor. İlk yarı Trabzon’da oynanan maç 0-0 beraberlikle neticelenmişti.