BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Sivasspor-Beşiktaş 4 Şubat BEIN LİNK

04.02.2023 - 11:42

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Sivasspor-Beşiktaş 4 Şubat BEIN LİNK

Sivasspor ve Beşiktaş takımlarını karşı karşıya getirecek olan lig maçı bugün saat 16.00’da start alacak. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan kritik maç öncesi trend aramaları şöyle sıralanıyor: Beşiktaş maçı izle, Sivasspor maçı izle, Sivasspor Beşiktaş canlı izle, Sivasspor Beşiktaş canlı maç izle, Sivasspor Beşiktaş maç izle, Sivasspor Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maça dair en sıcak gelişmeleri içeriğimizde bulabilirsiniz.

SİVASSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

sivas beşiktaş

Sivasspor-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki

Sivasspor-Beşiktaş İzleme Linki Geçen hafta Karagümrük deplasmanında puan kaybeden Beşiktaş, Sivasspor karşısında hata yapmak istemiyor. Siyah beyazlı ekibin önemli mücadelesini beIN Sports HD 1 üzerinden izleyebilirsiniz.

Sivasspor-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Sivasspor ve Beşiktaş arasında oynanacak zorlu maça dair istatistikleri canlı olarak takip etmek istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli.

SİVASSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

SİVASSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Kartal, Karagümrük Deplasmanında 2 Puan Bıraktı

 beşiktaş kafilesi sivas

Şenol Güneş önderliğinde çok iyi bir seri yakalayan Beşiktaş, haftalar sonra puan kaybetti. Galatasaray’ın da maçlarını kazanması ile beraber puan farkı 12’ye çıktı. Fakat siyah beyazlı ekibin Antalyaspor ile bir erteleme maçının olduğunu da anımsatalım. O maçı kazansalar dahi puan farkı 9’a inecek ve bu tablo ligin şu aşaması adına oldukça kritik. Beşiktaş ya yeniden lige tutunacağı bir seri yakalayacak ya da üst üste gelecek puan kayıpları ile lige havlu atacak. Bu açıdan tam anlamıyla kırılma haftalarına girdiğimizi ifade edebiliriz. Şu anda 4’üncü basamakta yer alan Beşiktaş, Karagümrük karşısında öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı.

Gedson Fernandes Kart Cezalısı

 beşiktaş kamp kadrosu

Üst üste 4 maçını kazanan ve toplamda 7 haftadır maç kaybetmeyen Beşiktaş, bu başarısını puan durumuna tam anlamıyla yansıtabilmiş değil. Galatasaray’ın haftalardır hiç puan kaybetmemesi, puan farkının da azalmamasına neden oluyor. Şenol Güneş son maçta Aboubakar’ı oyundan aldığı için epey eleştiri almıştı. Fakat oynadığı maçlarda yıldız oyuncunun henüz tam anlamıyla istediği tempoda olmadığı görüldü. Beşiktaş’ta Aboubakar için özel yükleme antrenmanları oluşturuluyor. 31 yaşındaki futbolcunun bu deplasmanda ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor. Bu arada Beşiktaş’ta Gedson Fernandes’in kart cezası nedeniyle bu maçı kaçıracağını anımsatalım.

Sivasspor’dan Çok Kritik Galibiyet

 sivasspor forması

Bu sezon kümede kalma mücadelesi veren Sivasspor, Alanya’da kendisi adına altın değerinde bir 3 puan aldı. Galibiyete hasret kala Yiğidolar, küme düşme hattının üzerine çıkmayı başardı. Giresunspor ya da Antalyaspor gibi doğrudan rakipleri olan takımların haftayı puansız geçmeleri onlar adına çok önemli bir avantaj yarattı. Fakat onlar için hala tehlike geçmiş değil. Kalan kısımda bu tip ekstra galibiyetlere ihtiyaçları olacak. Son 4 iç saha maçından da 3 puan alamayan Sivasspor takımının Beşiktaş karşısında işi hiç de kolay olmayacak. Rıza Çalımbay’ın takımı; Max Gradel ve Mustapha Yatabare gibi golcü isimlerle etkili olmak isteyecektir. Ligin ilk yarısında oynanan maçı hatırlanacağı gibi Beşiktaş 3-1 kazanmıştı.