BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Olympiakos-Anadolu Efes 3 Şubat S SPORT LİNK

03.02.2023 - 18:18

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Olympiakos-Anadolu Efes 3 Şubat S SPORT LİNK

Eurolig’in güçlü iki ekibi olan Olympiakos ve Anadolu Efes, kozlarını Yunanistan’da paylaşıyor. Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak olan maçtan önce dikkat çeken aramalar şöyle: Anadolu Efes maçı izle, Olympiakos maçı izle, Olympiakos Anadolu Efes canlı izle, Olympiakos Anadolu Efes canlı maç izle, Olympiakos Anadolu Efes maç izle, Olympiakos Anadolu Efes bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Spor Ekranı farkıyla güncel gelişmeleri inceleyebilirsiniz.

OLYMPİAKOS -ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

dunston olympiakos afiş

Olympiakos–Anadolu Efes Maçı Canlı Yayın Linki 

Olympiakos-Anadolu Efes İzleme Linki Anadolu Efes ve Olympiakos’u karşı karşıya getirecek olan zorlu müsabaka S Sport 2 ekranlarında olacak.

Olympiakos-Anadolu Efes- Maçı Canlı Takip

Temsilcimiz olan Anadolu Efes’in Yunanistan’daki zorlu sınavını canlı olarak takip etmek isteyenler, Eurolig resmi sitesine yönelebilir.

OLYMPİAKOS-ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

Efes, Evinde Zalgiris’i Yendi

 dunston efes

Anadolu Efes’i biletlerin günler öncesinde tükenmesinden dolayı Pire’de oldukça zorlu bir atmosfer bekliyor olacak. Fakat Efes’in bu tip atmosferlerden ne kadar kolay çıkabileceğini daha önce pek çok defa gördük. Yakın zaman önce Barcelona deplasmanında müthiş bir oyunla kazanan Efes, bu ligin en sağlam takımlarından biri olduğunu kanıtlamıştı. Şu anda ilk 8 dışında kalmış gibi görünse de takımların yakın olmasından dolayı bu potaya kolayca girebilecek durumda olan Efes, artık beklenen seriyi yapacak gibi görünüyor. Çift maç haftasının ilk ayağında Ergin Ataman’ın öğrencileri, Sinan Erdem’de etkileyici bir performansa imza attı. Zalgiris’i 80-70 deviren Efes, arka arkaya gelen yenilgilerden sonra moral bulmuş oldu.

Clyburn Maçın MVP’si Oldu

 clyburn

Çift maç haftasına önemli bir galibiyetle başlayan Efes’te Clyburn’un formu koç Ergin Ataman’ı güldürüyor. Clyburn son maçta 27 verimlilik puanıyla maçın MVP’si seçildi. Yıldız isim Zalgiris karşısında 19 sayı ve 7 ribaund ile oynadı. Bu performans, maçın kazanılmasında epey etkili oldu. Oyuncuya Bryant Dunston da 12 sayı ile eşlik etti. Yakın zaman önce bir pozisyonda Ergin Ataman ve Clyburn arasında kameralara yansıyan bir tartışma yaşanmıştı. Clyburn’un bu performansı, takımda koçla herhangi bir sorununun olmadığını da göstermiş oldu. Nitekim o tartışmadan sonra da ABD’li basketbolcu, “Kazanmak isteyen iki kişiyiz” şeklinde bir açıklama yapmıştı.  

Olympiakos İstanbul’da Şov Yaptı

 olympiakos maç afişi

Yunan ekibi Olympiakos, Salı akşamı İstanbul’da bir diğer temsilcimiz olan Fenerbahçe Beko karşısında tam anlamıyla şov yaptı. Ciddi eksiklerle İstanbul’a gelen takım, neden lider olduklarını net şekilde göstermiş oldu. Bu sezon Fenerbahçe Beko’yu hem içeride hem de dışarıda çok farklı bir şekilde deviren takım, şimdi de aynı tarifeyi Efes’e uygulamak istiyor. Takım şu ana dek oynadığı 22 maçın 15 tanesinden galibiyet çıkardı. İki takım arasındaki ilk maçı Efes, 82-71’lik skorla kazanmıştı. Sasha Vezenkov, bu sezon gerçekten de çok özel bir performansa imza atıyor. Ev sahibi takımda Kostas Sloukas ve Alec Peters’in sakatlıkları nedeniyle forma giymesi beklenmiyor. Olympiakos her ne kadar maçın favorisi olsa da zorlu maç, son topa kadar gidecek gibi görünüyor.