BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko- Alba Berlin 3 Şubat S SPORT LİNK

03.02.2023 - 16:39

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko- Alba Berlin 3 Şubat S SPORT LİNK

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Eurolig çift maç haftasının ikinci ayağında Alba Berlin’i ağırlıyor. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’ndaki maç saat 20.45’te başlayacak. Maçtan önce dikkat çeken aramaları şöyle sıralayabiliriz: Fenerbahçe Beko maçı izle, Alba maçı izle, Fenerbahçe Beko Alba canlı izle, Fenerbahçe Beko Alba canlı maç izle, Fenerbahçe Alba maç izle, Fenerbahçe Beko Alba bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça dair güncel gelişmeleri sizler için derlemeye çalıştık.

FENERBAHÇE BEKO-ALBA BERLİN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fener alba

Fenerbahçe Beko-Alba Berlin Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko-Alba İzleme Linki Olympiakos maçında taraftarını hayal kırıklığına uğratan sarı lacivertli temsilcimiz, Alba karşısında kazanarak bu durumu telafi etmek istiyor. Maçı her zaman olduğu gibi S Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko-Alba Berlin Maçı Canlı Takip

Eurolig’de sezonu ilk 4 sırada tamamlamak isteyen Fenerbahçe Beko’nun Alba Berlin’i ağırlayacağı maça dair istatistikleri takip edebilirsiniz. Canlı istatistik takibi için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO ALBA MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko İçeride Farklı Kaybetti

 ıtoudis alba açıklama

Eurolig’de şu ana dek istikrar sorunu yaşayan Fenerbahçe Beko, yerini korumak adına yeniden kazanmak zorunda. Son Olympiakos maçının aslında kulüp için ne denli olduğu, sosyal medya paylaşımlarına da yansıyordu. Nitekim ilk yarıda Yunanistan’da yenen ciddi fark, bu motivasyonda oldukça etkili olmuştu. Fakat bu aşırı odaklanma ve intikam hissi, takımda net bir gerginlik yarattı. Rakip takım ise temsilcimizin aksine ortaya oldukça rahat bir oyun koymayı bildi. Maçı 73-93 kaybeden Fenerbahçe Beko, henüz ilk dakikadan itibaren geriye düştü ve farkın açılmasına hiçbir koşulda engel olamadı. Bir ara neredeyse 30 sayılara yaklaşan fark, ikinci yarıda Melih’in üst üste bulduğu üçlüklerle erir gibi olsa da Olympiakos molası her şeyi eski haline geri getirdi. Maçta tek sevindirici olan, Guduric’in 24 sayılık bir katkıyla takımını ateşlemeye çalışmasıydı. Ancak takım olarak gerçek anlamda sınıfta kaldık diyebiliriz.

Bjelica Yine Yok

 bjelica

Fenerbahçe Beko, Yunan ekibi karşısında oldukça ağır bir iç saha yenilgisi alınca taraftarlar “Bjelica sakatlıktan ne zaman dönecek” sorusunu daha yüksek bir sesle dillendirmeye başladı. Hatta Olympiakos yenilgisi ile beraber belki yeni bir transfer de gündeme gelebilir gibi görünüyor. Özellikle de taraftarlar takımda net bir oyun kurucu ihtiyacı olduğunu düşünüyor. Bjelica’nın sağlıklı ve etkili bir şekilde dönmesi, aslında takımdaki  birçok soruna çare olabilir. Oyuncu, şubat ayına gelmemize rağmen henüz tek bir dakika bile oynayamadı. Sırp yıldız, Alba Berlin maçında da parkede yer alamayacak. Öte yandan İsmet, Jekiri ve Biberovic’in de sakatlık sorunları sürüyor.

Alba Berlin Ligin Dibinde

 alba maç afişi

Almanya temsilcisi Alba Berlin, bu sezon Eurolig’in en kötü takımlarından biri olarak dikkat çekiyor. Aslında sezon başında üst üste kazandıkları maçlarla kendilerini bir anda ilk 4 sıranın içinde bulmuşlardı. Teslim bayrağını çok erken çeken Alba, buna rağmen maçlara konsantre bir şekilde çıkmayı başarıyor. Fenerbahçe Beko bu maça net şekilde favori çıksa da bilindiği üzere Eurolig’de hiçbir maç kolay değil. Dolayısıyla Alman ekip, son sırada yer almasına rağmen buradan bir sürprizle ayrılabilir. Takım, son hafta, Monaco’ya 18 sayı farkla kaybetti. Evinde 102 sayıya izin veren Alba’da Yanni Wetzell 17 sayı buldu. Ligin ilk yarısında Alba Berlin, Fenerbahçe Beko’ya 75-104 kaybetmişti.