Trio’nun Yeni Yorumcusu Belli Oldu

03.02.2023 - 13:46

Trio’nun Yeni Yorumcusu Belli Oldu

beIN Sports’un başarılı programı Trio’nun yeni yorumcusu belli oldu. Lale Orta’nın MHK Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından Seçim Demirel’in Trio’da yorumcu olacağı açıklandı. Hafta sonu oynanacak Galatasaray-Trabzonspor maçının ardından Trio programında Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım’a Seçim Demirel eşlik edecek.

beIN Sports’un iki sezondur en çok izlenen programlarından Trio’da geçtiğimiz günlerde bir ayrılık yaşandı. Programın yorumcularından Lale Orta, MHK Başkanı olunca Trio’daki yorumculuk görevinden ayrıldı. Hafta içi maçlarında Trio programında Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım görev aldı. Programa yeni bir yorumcunun daha katılması bekleniyordu ve hafta sonu Seçim Demirel’in Trio’da ekranların karşısına çıkacağı açıklandı. Seçim Demirel, Pazar 19.00’daki Galatasaray-Trabzonspor mücadelesinin ardından Trio programında yer almaya başlayacak. Böylece Trio yorumcuları; Bülent Yıldırım, Deniz Çoban ve Seçim Demirel olacak.

Lale Orta MHK Başkanı Oldu

beIN Sports’un en başarılı programlarından Trio’da eski üç hakem mücadelelerdeki tartışmalı pozisyonları yorumluyordu. Deniz Çoban, Lale Orta ve Bülent Yıldırım’ın yorumlarıyla devam eden programda Lale Orta, geçtiğimiz günlerde MHK Başkanı oldu. Trio programında böylece 2 yorumcu kaldı.

beIN Sports’un Lale Orta’nın yerine yeni bir hakemle anlaşması bekleniyordu. Beklentiler gerçekleşti ve Trio’nun yeni yorumcusu Seçim Demirel oldu. Demirel’in hafta sonu maçlarıyla Trio’daki görevine başlaması bekleniyor.

1 trio 3.2.23.webp      

Seçim Demirel Kimdir?

Seçim Demirel, 1976 yılında Malatya’da dünyaya geldi. Yıllarca Süper Lig hakem kadrosunda görev alan Seçim Demirel, FIFA kokartlı hakemlerden biriydi. Birçok müsabakada yardımcı hakemlik yapan Seçim Demirel, iki kez FIFA Kadınlar Dünya Kupası’nda görev aldı. Adana’da beden eğitimi öğretmenliği de yapan Seçim Demirel, bundan böyle beIN Sports’un en başarılı futbol programlarından Trio’da yorumculuk yapacak. 

Lale Orta’nın yerine Trio’da yorumculuk yapması beklenen Seçim Demirel’in hafta sonu oynanacak Galatasaray-Trabzonspor maçıyla futbolseverlerle buluşması bekleniyor. Bu da Trio’nun yeni yorumcu kadrosunun Bülent Yıldırım, Deniz Çoban ve Seçim Demirel olması anlamına geliyor.