BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Adana Demirspor-Fenerbahçe 2 Şubat BEIN LİNK

02.02.2023 - 15:49

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Adana Demirspor-Fenerbahçe 2 Şubat BEIN LİNK

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray’ı takip etmeye devam ediyor. Sarı lacivertlilerin deplasmanda Adana Demirspor’a konuk olacakları maç, bu akşam saat 20.00’de başlayacak. Maça dair güncel gelişmeleri sizler için derlemeye çalıştık: Fenerbahçe maçı izle, Adana Demirspor maçı izle, Adana Demirspor Fenerbahçe canlı izle, Adana Demirspor Fenerbahçe canlı maç izle, Adana Demirspor Fenerbahçe maç izle, Adana Demirspor Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı kalitesi ile bu önemli maça dair merak ettiklerinize güncel yanıtlar bulabilirsiniz.

ADANA DEMİRSPOR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Adana Demirspor Fenerbahçe maç afişi

Adana Demirspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Adana Demirspor-Fenerbahçe İzleme Linki Adana Demirspor ve Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirecek olan maçı beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Adana Demirspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Süper Lig’de haftanın en önemli maçlarından biri de Adana’da oynanacak. Sonucu merakla beklenen maça dair istatistikleri FB TV ayrıcalığıyla takip edebilirsiniz.

ADANA DEMİRSPOR-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

ADANA DEMİRSPOR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe, Galatasaray’ı Takip Ediyor

 fenerbahçe kadro

Bir ay öncesine dek ligin en önemli şampiyonluk adayı olarak gösterilen Fenerbahçe, momentumu Galatasaray’a kaptırmış görünüyor. 4 puanlık farkı özenle koruyan Fenerbahçe, kırılma yaşamadan bu farkı korumak ve kısa vadede kapatmak istiyor. Galatasaray ve Trabzonspor’a üst üste kaybeden sarı lacivertli ekibi zorlu bir fikstür bekliyor. Bu fikstürün en önemli maçlarından biri de bu akşam Adana’da oynanacak. Jesus’un talebeleri Ümraniyespor maçından sonra Kasımpaşa engelini de kayıpsız atlattı. Kasımpaşa karşısındaki coşkulu oyun, ligin ilk yarısındaki etkili futbolu anımsattı. Özellikle de Valencia’nın attığı 4 gol, maçın kazanılmasında epey etkili oldu.

Arda Güler Şans Bulmaya Başladı

 arda güler

Fenerbahçe’nin süper star oyuncusu Arda Güler, yetenekleri ile mest etmeyi sürdürüyor. A Milli Takım formasını da giyen özel yeteneğe teknik direktörü Jesus son haftalarda daha çok şans vermeye başladı. Gaziantep FK deplasmanının son dakikalarında oyuna giren ve maçın kazanılmasından etkili olan oyuncu, daha sonra Türkiye Kupası maçında forma giydi. Son olarak da Kasımpaşa maçına ilk 11’de başlayan Arda, bu şansı iyi değerlendirdi. Yüksek pas yüzdesi ve oyun zekası ile hemen dikkat çeken Arda Güler, gollerin hazırlanılmasında pay sahibi oldu. Arda Güler’in bu maçta da kendine şans bulması sürpriz olmayacaktır. Crespo’nun kart cezalısı olduğu için bu maçı kaçıracağını anımsatalım. Öte yandan Pedro’nun da sakatlığı devam ediyor.

Adana Demirspor İçeride Hiç Kaybetmedi

 adana demirspor antrenman

Güney ekibi Adana Demirspor, bu sezon iç sahada oynadığı hiçbir maçı kaybetmedi. Adana temsilcisi ile beraber Trabzonspor da aynı başarıya imza atmış durumda. Fenerbahçe, Adana Demirspor’u deplasmanda yenerek bu seriyi bozan takım olmak istiyor. Geçen sezon Mesut Özil’in gol attığı maçta Fenerbahçe, Adana Demirspor’u bu sahada yenmişti. Sezonun ilk yarısında ise Kadıköy’de 4-2 yenilmekten kurtulamamışlardı. Vincenzo Montella’nın öğrencileri, şu anda 37 puanla 5’inci basamakta bulunuyor. Son olarak Sivasspor’u deplasmanda 2-1 devirdiler. Bu maç öncesinde ev sahibi ekipte Fredrik Guldbrandsen’in sakatlık sorunu sürüyor.