Spor Ekranı Öne Çıkanlar Ve Şifresiz Maçlar 3-5 Şubat

02.02.2023 - 18:40

Spor Ekranı Öne Çıkanlar Ve Şifresiz Maçlar 3-5 Şubat

Şubat ayının ilk haftasında Euroleague’de kritik karşılaşmalar oynanacak. Ayrıca Avrupa’nın 5 büyük liginde de liste kabarık. Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 3-5 Şubat listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününü Euroleague ve Premier Lig’e ayırıyoruz. Günün dikkat çekici karşılaşmaları şu şekilde:

20.45 Fenerbahçe Beko-Alba Berlin: Olympiakos karşısında varlık gösteremeyen Fenerbahçe Beko, ligin dibindeki Alba Berlin’i konuk ediyor. Artık reaksiyon göstermesi gereken Fenerbahçe Beko ile her maç benzer oyun anlayışıyla parkeye çıkan Alba Berlin arasındaki mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.

22.00 Olympiakos-Anadolu Efes: Kendini bir şekilde play-offa atmaya çalışan Anadolu Efes, hafta içi Fenerbahçe Beko’yu zorlanmadan mağlup eden Olympiakos’u konuk ediyor. Haftanın en kritik mücadelesi, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta.

23.00 Chelsea-Fulham: Chelsea’nin bu sezon ligde büyük bir hedefi kalmadı. Öte yandan devre arasında inanılmaz paralar harcandı. Felix, Mudryk, Badiashile, Enzo Fernandez, Malo Gusto gibi isimleri transfer eden Chelsea’nin Fulham karşısında neler yapacağının yanıtı, beIN Sports 3’te verilecek.

 1 spor ekranı 2.2.23.jpg      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü listesi çok iç açıcı değil. Premier Lig, BSL ve La Liga’dan üç karşılaşmayı sizler için seçtik.

15.30 Everton-Arsenal: Günün en dikkat çekici karşılaşması Everton ile Arsenal arasında oynanıyor. Sean Dyche ile anlaşan Everton’ın nasıl bir düzende sahaya çıkacağı merak konusu. Arsenal ise kazanarak rakiplerinin umutlanmasına izin vermemek istiyor. Bu keyifli mücadele, beIN Sports 3’te.

20.30 Pınar Karşıyaka-Beşiktaş Emlakjet: Pınar Karşıyaka, ligde ilk 4 hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda yola devam eden Pınar Karşıyaka, Beşiktaş Emlakjet karşında kazanmak istiyor. Beşiktaş Emlakjet içinse her maç final. Bir seri yakalayamamaları durumunda bir alt lige düşecekler. Bu kritik mücadele, beIN Sports Haber’de.

23.00 Real Betis-Celta Vigo: La Liga, geçtiğimiz seneye göre daha iyi futbol oynanan bir lig oldu. Real Betis de ligin iyi oyun oynayan ekiplerinden biri. Özellikle iç sahada son derece akıcı bir oyun izletiyorlar. Celta Vigo’nun da bu oyuna eşlik edecek isimleri bulunuyor. Bu keyifli karşılaşma, S Sport ve S Sport Plus’ta.

                      2 spor ekranı 2.2.23.jpeg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününde Cumartesi gününün aksine oldukça dolu bir liste var. Wolfsburg-Bayern Münih, Marsilya-Nice, Fenerbahçe Opet-Vakıfbank ve Barcelona-Sevilla gibi maçları dışarıda bırakmak zorunda kaldığımız günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

19.00 Galatasaray-Trabzonspor: Deplasmanlarda beklentileri karşılayamayan Trabzonspor, lig lideri Galatasaray’a konuk oluyor. Trabzonspor, umutlarını biraz daha yeşertmek istiyor. Galatasaray ise puan farkını açarak Trabzonspor’u tamamen devre dışı bırakma niyetinde. Bu kritik mücadele, beIN Sports 1’de.

19.30 Tottenham-Manchester City: Ligde Arsenal’ın takibini sürdürmek isteyen Manchester City, birkaç hafta önce 4-2 mağlup ettiği Tottenham’a konuk oluyor. İlk 4 ve şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren bu mücadele, beIN Sports 3’te.

22.45 Inter-Milan: Dünya Kupası arası sonrasında maç kazanmakta zorlanan Milan, zirve takibini devam ettirmek isteyen Inter ile karşılaşıyor. Milano derbisinin adresi, S Sport 2 ve S Sport Plus.

3 spor ekranı 2.2.23.jpg      

Şifresiz Maçlar

TFF 1'inci Lig maçları TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından naklen yayınlanacak.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadele Sports TV ekranlarında olacak.

beIN Sports Haber Cumartesi 13.00’teki Manisa BB-Tofaş ve 20.30’daki Pınar Karşıyaka-Beşiktaş Emlakjet maçlarını şifresiz yayınlayacak.

Suudi Arabistan Ligi’nden bir karşılaşma TVNET ekranlarından şifresiz yayınlanacak.

Dijital platformlar ise basketbol ve voleybol ağırlıklı yayın yapıyor. İzlenebilecek şifresiz maçlar şu şekilde:

  • TFF 2'nci Lig: Fuchs Sports YouTube
  • TFF 3'üncü Lig: Fuchs Sports YouTube
  • Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF TV YouTube
  • Türkiye Basketbol 1'inci Ligi: TBF TV YouTube
  • Basketbol 2'nci Ligi: TBF TV YouTube
  • TVF Kadınlar 2'nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Kadınlar 1'inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Erkekler 2'nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Erkekler 1'inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • Kadınlar Basketbol 1'inci Lig: TBF TV YouTube

Bu karşılaşmaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.