BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Zalgiris 1 Şubat S SPORT LİNK

01.02.2023 - 16:18

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Zalgiris 1 Şubat S SPORT LİNK

Eurolig’deki önemli temsilcilerimizden biri olan Anadolu Efes, bu akşam Zalgiris Kaunas’ı konuk ediyor. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan maç, saat 20.30’da başlayacak. Efes Zalgiris maçından önce dikkat çeken aramalar şu şekilde: Anadolu Efes maçı izle, Zalgiris maçı izle, Anadolu Efes Zalgiris canlı izle, Anadolu Efes Zalgiris canlı maç izle, Anadolu Efes Zalgiris maç izle, Anadolu Efes Zalgiris bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Karşılaşmaya dair güncel gelişmeleri içeriğimizde okuyabilirsiniz.

ANADOLU EFES-ZALGİRİS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

efes zalgiris

Anadolu Efes-Zalgiris Maçı Canlı Yayın Linki 

Anadolu Efes-Zalgiris İzleme Linki Anadolu Efes ve Zalgiris Kaunas takımlarının karşı karşıya geleceği maçı S Sport ekranlarından izlemeniz mümkün.

Anadolu Efes-Zalgiris Maçı Canlı Takip

Efes’in favori çıkacağı Zalgiris maçına dair canlı istatistik takibi yapmak isteyenler, Eurolig resmi sitesinden yararlanabilir.

ANADOLU EFES ZALGİRİS MAÇI CANLI TAKİP

Efes Zorlu Virajda

 sold out efes

Son 2 sezonu şampiyon kapatan Anadolu Efes, bu sezona da benzer beklentilerle girmişti. Clyburn gibi üst düzey bir eklemeye rağmen takım geçen sezonun gerisinde görünüyor. İdeal kadrosunu büyük ölçüde koruyan ekip, henüz o istediği ritmi tam anlamıyla bulamadı. Seri yakalamakta bu sezon oldukça zorlanan temsilcimiz, bırakın ilk 4 sırayı ilk 8’e bile dahil olabilmiş değil. Son 4 maçın 3 tanesini kaybeden Efes, bu sonuçlarla beraber 11’inci basamağa dek geriledi. Yeniden play-off resmine dahil olmak için Efes’in Zalgiris maçında hiçbir hata yapmaması gerekiyor. Geçtiğimiz hafta Baskonia’ya uzatma sonucunda kaybederek ciddi bir fırsat tepmişlerdi. Ergin Ataman’ın takımında tek eksik Doğuş Balbay.

Efes Ligdeki 3 Maçı da Kazandı

 dunston

Anadolu Efes, Eurolig’deki kötü tabloya rağmen Türkiye Basketbol Ligi’nde toparlanma sinyalleri veriyor. Son 3 maçını da kazanan Efes, zirvede yer alan Fenerbahçe Beko’yu takip etmeyi sürdürdü. Telekom yenilgisinden sonra sırasıyla Merkezefendi, Galatasaray ve Aliağa Petkim takımlarını deviren Efes, biraz olsun moral bulmayı başardı. Eurolig’de ise Barcelona gibi bir şampiyonluk adayını deplasmanda yenmelerine karşın görece daha kolay maçları elleriyle verdiler. Valencia, Baskonia ve Bayern maçlarında alınan yenilgilerle hedeften uzaklaşan Efes’in Ergin Ataman önderliğinde önemli bir seri yapması bekleniyor. Efes bu maçtan hemen sonra Olympiakos ile deplasmanda karşılaşacak.

Zalgiris Yunanistan’da Dağıldı

 zalgiris efes maçı hazırlıkları

Litvanya ekibi Zalgiris, geçen hafta Yunanistan’da Pana’nın konuğu oldu. Maçın ilk yarısında Zalgiris farkı çift hanelere kadar çıkardı. Herkes Zalgiris’in maçı çok rahat bir tempoyla kazanacağını düşünüyordu. Ancak maçın ikinci yarısında Panathinaikos, Zalgiris’in üzerine tam anlamıyla bir kâbus gibi çöktü. Oyunun ikinci yarısında adeta eli ayağı birbirine dolanan Litvanya ekibi, uzun bir aradan sonra kaybetti ve 6’ncı basamağa geriledi. Takımın öncesinde 4 maçlık bir kazanma serisi vardı. 21 maçın 12 tanesinden galibiyet çıkaran başarılı takım, ligin ilk yarısında kendi salonunda Efes’e 60-86 kaybetmişti. Takımın şimdi ikili averajı kendi lehine çevirmesi pek de mümkün görünmüyor. Ancak en azından o farklı yenilginin rövanşını almak adına yoğun şekilde mücadele etmeleri bekleniyor.