BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Antalyaspor 1 Şubat BEIN LİNK

01.02.2023 - 15:49

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Antalyaspor 1 Şubat BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezonki deplasman çizgisinden uzaklaşan Trabzonspor, yaptığı puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşıyor. Bu akşam iç sahada Antalyaspor karşısında oynayacakları maç, saat 20.00’de başlayacak. Müsabaka öncesi popüler olan aramalar şu şekilde sıralanıyor: Antalyaspor maçı izle, Trabzonspor maçı izle, Trabzonspor Antalyaspor canlı izle, Trabzonspor Antalyaspor canlı maç izle, Trabzonspor Antalyaspor maç izle, Trabzonspor Antalyaspor bedava maç izle, Antalyaspor maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı ayrıcalığıyla güncel gelişmeler şimdi sizlerle!

TRABZONSPOR-ANTALYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

trabzonspor antalyaspor

Trabzonspor-Antalyaspor Maçı Canlı Yayın Linki

Trabzonspor Antalyaspor İzleme Linki Trabzonspor ve Antalyaspor’u karşı karşıya getirecek ola zorlu maç, beIN Sports HD 2 kanalından yayınlanacak.

Trabzonspor-Antalyaspor Maçı Canlı Takip

Bordo mavili ekip, deplasmanlardaki puan kayıplarını iç saha galibiyetleri ile dengelemek istiyor. Keyifli geçmesi beklenen maça dair istatistikleri aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

TRABZONSPOR ANTALYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

TRABZONSPOR ANTALYASPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Trabzonspor Deplasmanda Yine Kayıp

 abdullah avcı

Bordo mavili ekip, bu sezon iç sahada ve dış sahada adeta siyah / beyaz gibi farklı performanslar sunuyor. Geçen sezona damga vuran Karadeniz ekibi, zirve yarışından biraz uzaklaşmış görünüyor. Galatasaray’ın üst üste maçlarını kazandığı dönemde Trabzonspor’un deplasman yenilgileri, farkın iyice açılmasına neden oldu. Hafta sonunda Trabzonspor, Galatasaray ile İstanbul’da kozlarını paylaşacak. Bu derbi öncesinde moral arayan ekip, daha şimdiden 13 puan geriye düştü. 35 puanla 6’ncı basamakta bulunan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, geçen hafta Hatayspor’a 2-1 kaybetti. Öne geçtiği maçı rakibine veren Trabzonspor, deplasman fobisini üzerinden atabilmiş değil.

Trabzonspor’da Transfer Çalışmaları

 trabzonspor antalyaspor maç afişi

Trabzonspor takımı zirvedeki iddiasını sürdürmek adına çalışmalarına hız kazandırdı. Ekonomik nedenlerle bütçesini dikkatli bir şekilde kullanmak isteyen yönetim, rotayı özellikle orta saha ve forvet hattına çevirdi. Sağ kanat pozisyonu için Belçika Ligi takımlarından Cercle Brugge takımında forma giyen Dino Hotic, listenin ilk sırasında. Öte yandan Molde forması giyen Ola Brynhildsen de Trabzonspor’un ilgilendiği bir diğer isim. Trabzonspor takımında yıldız isim Edin Visca’nın sakatlık problemi devam ediyor. Transfer çalışmalarında Visca’nın sakatlanması da önemli bir faktör olarak gösterilebilir.

Antalyaspor Son Dakikada Güldü

 antalyaspor maçı afiş

Nuri Şahin liderliğinde toparlanma sinyalleri veren Antalyaspor, geçen hafta kendi sahasında Ümraniyespor ile karşılaştı. Maçın başında geriye düşen takım, oyundan kopmadı ve hızlı bir şekilde reaksiyon gösterdi. Güney ekibi, şu anda elde ettiği 21 puanla küme düşme hattından 2 puan uzaklaştı. Fakat hala işlerinin hiç de kolay olmadığını anımsatmalıyız. 6 hafta sonra kazanarak büyük moral bulan Antalyaspor’da Adriano kart cezalısı. Ayrıca takımın en etkili ismi olarak kabul edilen Haji Wright’ın da sakatlığı bulunuyor. Akdeniz ekibi; Sam Larson ve Mehmedi gibi isimlerle gol bulmaya çalışacaktır.