BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Ümraniyespor 1 Şubat BEIN LİNK

01.02.2023 - 15:46

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Ümraniyespor 1 Şubat BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’in lideri olan Galatasaray, bu akşam kendi sahasında Ümraniyespor’u ağırlıyor. Lideri ve son sıradaki takımı karşı karşıya getiren maç, saat 20.00’de başlayacak. Maç öncesi trend olan aramalar şöyle sıralanıyor: Galatasaray maçı izle, Ümraniyespor maçı izle, Galatasaray Ümraniyespor canlı izle, Galatasaray Ümraniyespor canlı maç izle, Galatasaray Ümraniyespor maç izle, Galatasaray Ümraniyespor bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maça dair güncel gelişmeleri Spor Ekranı kalitesiyle okuyabilirsiniz.

GALATASARAY-ÜMRANİYESPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray ümraniyespor maç afişi

Galatasaray-Ümraniyespor Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Ümraniyespor İzleme Linki Galatasaray ve Ümraniyespor maçına Nef Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maçı beIN Sports HD 1 üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Galatasaray-Ümraniyespor Maçı Canlı Takip

Lider Galatasaray’ın Ümraniyespor maçında ciddi bir taraftar desteği görmesi bekleniyor. Maç istatistiklerini GS TV üzerinden takip edebilirsiniz.

GALATASARAY-ÜMRANİYESPOR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-ÜMRANİYESPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Maçın Favorisi

 galatasaray nef stadyumu

Galatasaray maçlarını müthiş bir öz güvenle oynamaya devam ediyor. Özellikle Başakşehir maçı ile beraber başlayan bu durum, sonrasındaki tüm lig ve kupa maçlarına net şekilde yansıdı. Pek çok oyuncusundan yüksek verim alan Galatasaray’ın Nef Stadyumu’nda kolay kolay puan kaybetmesi pek mümkün görünmüyor. Ümraniyespor karşısında rahat bir galibiyet alması beklenen Galatasaray, Okan Buruk önderliğinde en yakın rakibine 4 puan fark atmış durumda. Bu maçtan sonra Trabzonspor ile yine bu sahada oynayacaklar. Sarı kırmızılı ekip geçen hafta Giresunspor’u 4-0 gibi net bir skorla geçti.

Seferovic ile Yollar Ayrıldı

 seferovic

Galatasaray’da bu hafta oldukça sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. İç ve dış transferde pek çok oyuncu ile görüşme halinde olan Galatasaray, yaz döneminde takıma dahil ettiği Seferovic ile yollarını ayırma kararı aldı. Kulüp sözleşmenin feshedildiğini yaptığı resmi açıklama ile duyurdu. İsviçreli oyuncu şu ana dek genel olarak beklentilerin altında kalan bir performans göstermişti. Boşnak asıllı golcü, 10 lig maçında forma giyerken hiç gol sevinci yaşayamadı. Fakat 3 Türkiye Kupası maçında 2 gole imzasını attı.

Ümraniyespor için Umutlar Azalıyor

 ümraniyespor maç afişi

Ümraniyespor ilk kez dahil olduğu Süper Lig’de epey başarısız bir sezon geçiriyor. Şu an gelinen noktada ligin dibini boylamış durumdalar. Bundan sonraki haftalarda vites artırmazlarsa işleri hiç de kolay görünmüyor. Kendi sahalarında son dakikalarda yedikleri golle Fenerbahçe’ye kaybettikten sonra geçen hafta da Antalyaspor’a kaybettiler. Üstelik yine son dakikada gol yeme hastalıklarından kurtulamadılar. Moralleri oldukça bozulan takım, Antalyaspor karşısında oyuna oldukça etkili başlamasına rağmen oyun istikrarını sürdürememişti. Recep Uçar’ın talebeleri, bu tip maçlardan ekstra puanlar çıkarmak zorunda. Ligin ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 1-0 kazanmıştı.