BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Karagümrük-Beşiktaş 31 Ocak BEIN LİNK

31.01.2023 - 16:22

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Karagümrük-Beşiktaş 31 Ocak BEIN LİNK

Fatih Karagümrük ve Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in hafta içi mesaisinde birbirlerine rakip oluyor. Oldukça zorlu geçmesi beklenen maç, bu akşam saat 20.00’de başlayacak. Maçtan önce trend olan aramaları şu şekilde aktarabiliriz: Beşiktaş maçı izle, Karagümrük maçı izle, Karagümrük Beşiktaş canlı izle, Karagümrük Beşiktaş canlı maç izle, Karagümrük Beşiktaş maç izle, Karagümrük Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı kalitesiyle canlı yayın detayları şimdi sizlerle.

KARAGÜMRÜK BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Karagümrük Beşiktaş maç afişi

Karagümrük-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki

Karagümrük-Beşiktaş İzleme Linki Ligin iki formda ekibi, bu akşam kozlarını Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda paylaşıyor. Maç, beIN Sports HD 1 kanalından naklen ekranlara geliyor.

Karagümrük-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Siyah beyazlı takımın Karagümrük deplasmanındaki performansına istatiksel açıdan tanıklık etmek isteyenler, aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilir.

KARAGÜMRÜK BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

KARAGÜMRÜK BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Üst Üste Kazanmayı Sürdürüyor

ghezzal

Şenol Güneş’in takıma dahil olmasıyla beraber bariz bir çıkış yakalayan Beşiktaş, üst üste kazanmayı sürdürüyor. Süper Lig’in şu anda en formda ekiplerinden biri durumunda olan Beşiktaş, son olarak Alanyaspor’u iç sahada konuk etti. Siyah beyazlı ekip müsabakayı 3-0’lık galibiyetle kapatmayı bildi. Dünya Kupası arasından sonra Beşiktaş’ta çok net bir öz güven artışından söz edebiliriz. Bu durum hem hücum hem de savunma kalitesine net biçimde yansıyor. Takımda De Souza’nın sakatlık problemi tam olarak geçmiş değil. Fakat Ghezzal’in bu maçla beraber kadroda olması bekleniyor. Ghezzal tam 108 gündür takımıyla sahaya çıkamıyor. Bu arada Rosier’in de kart cezalısı olduğunu anımsatalım.

Beşiktaş Okay Yokuşlu’yu Gündemine Aldı

 okay yokuşlu

Beşiktaş, ara transfer döneminde birçok ismi gündemine almaya başladı. Yerli transferde gündeme gelen futbolculardan biri de yurt dışında kariyerini sürdüren Okay Yokuşlu.  İngiltere’de West Bromwich Albion formasını giyen Okay Yokuşlu için Beşiktaş yönetiminin kiralama teklifi sunması bekleniyor. Okay’ın da Beşiktaş’ta kiralık oynamaya sıcak baktığı biliniyor. Son 5 maçından da 3 puan çıkaran siyah beyazlılar, bu transferle beraber orta sahasını iyice güçlendirmek istiyor. Oyuncu bu sezon 28 maçın 24 tanesine forma giydi.

Fatih Karagümrük Haftayı Bay Geçti

 karagümrük takımı antrenman

Andrea Pirlo, Fatih Karagümrük’te istediği oyunu yavaş yavaş göstermeye başladı. Özellikle ara sonrasında takımın net şekilde toparlanmaya başladığını söylemek mümkün. Pirlo’nun talebeleri, son 5 maçında da yenilgi görmedi. İstanbul ekibi son hafta ligi Bay olarak geçtiği için maç yapmadı. Öncesinde ise Alanyaspor deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndü. Yakaladığı ivme sayesinde küme düşme hattından iyice uzaklaşan Karagümrük, üzerindeki ölü toprağı attı. Bilhassa Fabio Borini’nin bu çıkışta önemli bir payı bulunuyor. Bu maçta da Mbaye Diagne ile beraber takımın en önemli gol silahı olacaktır. Ev sahibi ekipte Efe Tatlı’nın sakatlık sorunu sürüyor.