2022/23 Basketbol Süper Ligi 18’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

30.01.2023 - 15:20

2022/23 Basketbol Süper Ligi 18’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Basketbol Süper Ligi 18’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Her hafta olduğu gibi bu hafta da beIN Sports, Basketbol Süper Ligi’nden 2 karşılaşmayı şifresiz yayınlayacağını açıkladı. Basketbol Süper Ligi’nde önümüzdeki haftalarda da şifresiz maç yayınları devam edecek.

Basketbol Süper Ligi’nde play-off ve kümede kalma savaşı son sürat devam ediyor. Hatta bu yarışın iç içe geçtiği de rahatlıkla söylenebilir. Takımların galibiyet sayılarının yakın olduğu ligde her hafta iki mücadele, beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanıyor. Ligin 18’inci haftasında da gelenek bozulmadı ve iki karşılaşmanın beIN Sports Haber’den şifresiz yayınlanacağı açıklandı.

Açılış Maçı beIN Sports Haber’de

Basketbol Süper Ligi 18’inci haftanın açılış maçında Manisa BB ile Tofaş kozlarını paylaşıyor. Cumartesi 13.00’teki bu mücadele, şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanıyor.

Manisa BB, üç hafta üst üste kazanarak kümede kalma savaşına farklı bir boyut kazandırdı. Zira 15’inci sırada bulunan Manisa BB ile 8’inci sırada bulunan Darüşşafaka arasında sadece 2 galibiyet fark bulunuyor. Bu da her takımın bir anda kendini farklı bir noktada bulabileceği anlamına geliyor. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş Emlakjet’i deplasmanda mağlup eden Manisa BB, bu hafta da kazanarak ligin dibinden kurtulmak istiyor.

Tofaş ise ligdeki 4 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Geçtiğimiz hafta Konyaspor karşısında kazanan Tofaş, bu galibiyetle 9’uncu sıraya yerleşti. Tofaş, bir kez daha kazanarak play-off hattına girmeye çalışacak.

Manisa BB ile Tofaş arasındaki Basketbol Süper Ligi 18’inci hafta mücadelesi, Cumartesi 13.00’te beIN Sports Haber’de.

1 bsl 30.1.23.jpg      

Beşiktaş Emlakjet İçin Kritik Viraj

Bu sezon beklentilerin gerisinde kalan Beşiktaş Emlakjet, sadece 4 galibiyet alabildi. Alt sıradaki ekiplerin galibiyet serileri yakalamasının ardından işi daha da zorlaşan Beşiktaş Emlakjet, zorlu Pınar Karşıyaka deplasmanında kazanarak umutlanmak istiyor.

Pınar Karşıyaka ise geçtiğimiz hafta Galatasaray NEF’i mağlup ederek yeniden ilk 4’e yerleşti. Daha üst sıraları hedefleyen Pınar Karşıyaka, Beşiktaş Emlakjet karşısında da galibiyet hedefliyor.

Cumartesi günü 20.30’daki Pınar Karşıyaka-Beşiktaş Emlakjet mücadelesi, şifresiz yayınla beIN Sports Haber’de.