BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Giresunspor -Galatasaray 28 Ocak BEIN LİNK

28.01.2023 - 15:05

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Giresunspor -Galatasaray 28 Ocak BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’i lideri Galatasaray, bu hafta Giresunspor deplasmanında 3 puan arayacak. Bu akşam saat 19.00’da start alacak kritik maç öncesi dikkat çeken aramalar şu şekilde sıralanıyor: Galatasaray maçı izle, Giresunspor maçı izle, Giresunspor Galatasaray canlı izle, Giresunspor Galatasaray canlı maç izle, Giresunspor Galatasaray maç izle, Giresunspor Galatasaray bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Müsabakaya ilişkin güncel detayları içeriğimizde bulabilirsiniz.

GİRESUNSPOR-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

giresun galatasaray maç afişi

Giresunspor-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki

Giresunspor-Galatasaray İzleme Linki Giresunspor ve Galatasaray’ı karşı karşıya getirecek olan lig maçı, beIN Sports HD 1 ekranlarında yer alacak.

Giresunspor-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Lider Galatasaray’ın Giresunspor ile olan randevusuna Çotanak Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maça dair istatistikleri GS TV yayını üzerinden de takip edebilirsiniz.

GİRESUNSPOR GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

GİRESUNSPOR GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Liderliğe Sarıldı

 giresunspor galatasaray maç afişi

Galatasaray, sonradan ele geçirdiği liderliği kolay kolay bırakmayacağının sinyallerini veriyor. Maçlarda oldukça hırslı ve kararlı bir görüntü sergileyen sarı kırmızılılar, taraftar desteğini de arkasına güçlü bir şekilde alıyor. Derbi sonrası görece kolay bir fikstüre girmesi de onlar adına ciddi bir avantaj sağlamış durumda. Çok uzun zamandır puan kaybetmeyen sarı kırmızılılar, 19 haftada elde ettikleri 14 galibiyetle 45 puana ulaştı. Fakat Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin lideri arkadan çok ısrarlı bir şekilde takip ettiklerini görüyoruz. Okan Buruk’un öğrencileri geçen hafta iç sahada, zaman zaman zorlandığı maçta Antalyaspor’u 2-1 ile geçmeyi bildi.

İlk Maçı Galatasaray İçeride Kaybetmişti

 giresunspor maç paylaşımı

Giresunspor ile Galatasaray’ın sezonun ilk yarısında karşı karşıya geldikleri maç, büyük bir sürprizle sonuçlanmıştı. Giresun temsilcisi, Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 yenmeyi başarmıştı. Giresunspor Galatasaray’ı bir önceki sezonda da Ne Stadyumu’nda yenmişti. Giresunspor ligde son 2 sezondur alt sıralardan kolay kolay kurtulamayan bir takım izlenimi verse de büyük takımlara karşı elde ettikleri ilginç galibiyetlerle dikkat çekti. Nitekim bu sezon, oldukça formda oldukları bir dönemde Fenerbahçe’yi de Kadıköy’de devirmişlerdi. Giresunspor’un bu maçta benzer bir tarife uygulayıp uygulayamayacağı merak konusu.

Giresunspor Adana’dan 1 Puan Çıkardı

 giresunspor sosyal medya galatasaray maçı

Spor Toto Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Giresunspor, Galatasaray gibi özel maçlardan ekstra puanlar çıkarmak istiyor. Takım Dünya Kupası arasından sonraki döneme pek de parlak giremedi. Son 4 haftadan sadece 2 puan çıkarabilen Karadeniz temsilcisi, yavaş yavaş tehlike hattına doğru yaklaşıyor. Şu anda Hakan Keleş’in öğrencileri topladıkları 21 puanla 12’nci basamakta konumlanıyor. Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor karşısında öne geçmelerine rağmen yedikleri kırmızı kartın da etkisiyle 2 puan bırakmak zorunda kaldılar. Galatasaray karşısında kart cezalısı olan Perez kadroda olamayacak. Ayrıca takımın etkili isimlerinden biri olan Mejia’nın da sakat olduğunu anımsatalım.