BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Kasımpaşa 29 Ocak BEIN LİNK

29.01.2023 - 15:04

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Kasımpaşa 29 Ocak BEIN LİNK

Fenerbahçe ve Kasımpaşa takımlarını karşı karşıya getirecek olan lig maçı, bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Kadıköy Ülker Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı maçtan önce trend olan aramaları şöyle sıralayabiliriz: Fenerbahçe maçı izle, Kasımpaşa maçı izle, Fenerbahçe Kasımpaşa canlı izle, Fenerbahçe Kasımpaşa canlı maç izle, Fenerbahçe Kasımpaşa maç izle, Fenerbahçe Kasımpaşa bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı kalitesiyle maç öncesi gelişmeleri inceleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Kasımpaşa Maç Afişi

Fenerbahçe-Kasımpaşa Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Kasımpaşa Linki Fenerbahçe ve Kasımpaşa arasındaki karşılaşmanın heyecanını 90 dakika boyunca yaşamak isteyenler, beIN Sports HD 1’e yönelebilir.

Fenerbahçe-Kasımpaşa Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe taraftarının büyük ilgi göstermesi beklenen Kasımpaşa maçına dair istatistikleri, FB TV üzerinden de takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE KASIMPAŞA MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Takibi Sürdürüyor

 fenerbahçe antrenman kasımpaşa

Galatasaray’a liderliği kaptıran ve derbide ağır bir yenilgi alan Fenerbahçe, yeniden o öz güvenini yakalayarak havaya girmek istiyor. Takımın sezon başındaki temposundan ve öz güveninden uzaklaştığı ortada. Pek çok lig maçında hücumdaki eski akışkanlığını göremiyoruz. Trabzonspor ve Galatasaray maçlarından alınan yenilgiler, oyuncularda bir tedirginlik oluşturmuş gibi görünüyor. Özellikle Arda’ya süre vermemesinden dolayı ağır şekilde eleştirilen Jesus da yavaş yavaş okların çevrildiği isim haline geliyor. Kupada ve ligde çıktığı maçları üst üste kazanasına rağmen takımın oynadığı futbol taraftarı pek de tatmin etmiyor. Geçen hafta Fenerbahçe, ligi son sırasında yer alan Ümraniyespor karşısında tam anlamıyla ecel terleri döktü ancak bir şekilde maçı 2-1 kazanmayı bildi.

Altay Krizi Sürüyor

 altay fenerbahçe

Fenerbahçe’de kaleci Altay Bayındır ve taraftarlar arasındaki gerilim bir türlü sonlanmıyor. Hatırlanacağı üzere sezon başında yenen hatalı gollerden sonra taraftarlar maç içinde Altay’ı ıslıklamıştı. Jesus ise bu tip protestolardan son derece rahatsızlık duyduğunu söylemiş ve kalecisini korumuştu. Bu açıklamadan henüz birkaç ay bile geçmeden taraftarlar Altay Bayındır’a yönelik protestolarını sürdürdü. Özellikle derbide yenen gollerin faturası, kaptan Altay’a çıkarılmış ve mutlaka yeni bir kaleci transferinin yapılması gerektiği belirtilmişti. Altay’ın yedeği olan İrfan’ın da yetersiz görünmesi nedeniyle Fenerbahçe’de bu tip bir transfere ihtiyaç olduğu konusunda ortak bir görüş yaratıldı. Buna rağmen Altay’a ciddi bir haksızlık yapıldığını düşünen spor yorumcularının ve taraftarlarının da sayısız azımsanmayacak düzeyde. Ümraniyespor ile oynanan maçta özellikle gelen topa ayağıyla müdahale etmek istemesinden dolayı yıldız isim, sosyal medyada epey eleştirilmişti. Yönetimin sezon sonunda Altay ile masaya oturup oturmayacağı daha şimdiden merak konusu.

Kasımpaşa 3 Haftada 1 Puan Alabildi

kasımpaşa forması 

Kasımpaşa’da açıkçası Selçuk İnan dönemi pek de parlak başlamadı. Herhangi bir teknik direktörlük deneyimi olmaksızın Selçuk İnan’ın doğrudan Süper Lig’de takım çalıştırmaya başlaması, kamuoyunda eleştiri konusu olmuştu. Genç teknik adam ise iyi bir performans göstererek bu eleştirileri boşa çıkarma şansını pek iyi kullanamadı. Takım, Selçuk İnan önderliğinde şu ana dek sadece tek 1 galibiyet alabildi. Son 3 lig maçından yalnızca 1 puan çıkarabilen Kasımpaşa, artık iyice ateş hattına yaklaşıyor. Son 3 maçta kalesinde 7 gole izin veren İstanbul ekibi, küme düşme hattının sadece 1 puan üzerinde yer alıyor. Ben Quanes, geçen hafta kaybedilen Başakşehir maçında kırmızı kart görerek takımını eksik bırakmıştı. Oyuncunun eksikliği bu önemli deplasmanda da hissedilecek gibi görünüyor. Bu arada Fenerbahçe, sezonun ilk yarısında Kasımpaşa’yı 6-0 ile geçmişti.