BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Hatayspor-Trabzonspor 28 Ocak BEIN LİNK

28.01.2023 - 12:56

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Hatayspor-Trabzonspor 28 Ocak BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında güney ekibi Hatayspor ile Karadeniz ekibi Trabzonspor kozlarını paylaşacak. Yeni Hatay Stadyumu’nda oynanacak olan müsabaka, bugün saat 16.00’da başlayacak. Maç öncesinde trend olan aramaları şöyle aktarabiliriz: Trabzonspor maçı izle, Hatayspor maçı izle, Hatayspor Trabzonspor canlı izle, Hatayspor Trabzonspor canlı maç izle, Hatayspor Trabzonspor maç izle, Hatayspor Trabzonspor bedava maç izle, Bein link ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maç izle. Karşılaşmaya ilişkin tüm detayları sizler için bir araya getirmeye çalıştık.

HATAYSPOR-TRABZONSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

abdullah avcı

Hatayspor-Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Linki

Hatayspor-Trabzonspor İzleme Linki Hatayspor ve Trabzonspor arasında oynanacak olan zorlu karşılaşma, ligin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalında futbol severlerle buluşacak.

Hatayspor-Trabzonspor Maçı Canlı Takip

Abdullah Avcı’nın öğrencileri Atakaş Hatayspor engelini kayıpsız atlatarak deplasman kabusuna son vermek istiyor. Maça dair istatistik takibi yapmak isteyenler, aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilir.

HATAYSPOR TRABZONSPOR MAÇI CANLI TAKİP

HATAYSPOR TRABZONSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Bordo Mavililerden 2 Maçta 8 Gol

 trabzonspor 4-0

Son şampiyon Trabzonspor kendi sahasında elde ettiği galibiyetlerle ufak ufak toparlanmaya başladı. Takım oynadığı son 2 resmi maçta toplamda 8 gol buldu. Bu gol patlamasında yeni transferlerden Yusuf Yazıcı’nın da önemli bir faktör olduğunu görüyoruz. Zaten Abdullah Avcı, kupa maçından sonra Yusuf’a ligde de şans vereceğini belirtmişti. Kupa’da Ümraniyespor’a ligde ise İstanbulspor’a 4’er gol atan bordo mavili ekipte moraller yerinde. Farklı yenilen deplasman yenilgilerinin olumsuz etkisi takımın üzerinden kalkmış gibi. Şu an itibarıyla Trabzonspor, ligde elde ettiği 35 puanla 5’inci basamağa kadar yükseldi. Son 4 maçtan 9 puan çıkartan ekibin, kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor karşısında işi hiç de kolay olmayacaktır.

Trabzonspor Deplasmanlarda Zorlanıyor

 yusuf yazıcı

Ligin güçlü ekiplerinden biri olan Trabzonspor, 1 Ekim tarihindeki Kayserispor maçından bu yana deplasmanda maç kazanamadıklarını anımsatalım. Takım, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon çıktıkları toplam 9 deplasman maçının sadece 3 tanesini kazanabildi. Kupada hafta içi deplasmanda Ümraniyespor’u yendiler ancak o maçın da normal süresi beraberlikle neticelendi. Bunun son dönemde ciddi bir psikolojik soruna dönüştüğü ortada. Deplasman fobisini kırmak adına Abdullah Avcı’nın öğrencilerinin önünde iyi bir fırsat var. Bunu kullanıp kullanamayacaklarını hep birlikte göreceğiz. Bu arada deplasman ekibinde Boşnak yıldız Visca’nın sakatlığı sürüyor. Bordo mavililer kupa macerasında ise Ankaragücü ile eşleşti.

Hatayspor 5 Haftada 12 Puan Kaybetti

 hatayspor

Volkan Demirel’le beraber başlangıç döneminde olumlu sinyaller vermelerine rağmen hala alt sıralardan kurtulamayan Hatayspor, üst üste aldığı beraberliklerin bedelini ödüyor. Ev sahibi ekip Dünya Kupası arasından sonra çıktığı 5 maçta tam 12 puan kaybetti. Bu dönemde 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan güney ekibi, Trabzonspor maçına her açıdan odaklanmış durumda. 17 puanla 17’nci basamağa kadar gerileyen Hatayspor, yeniden kendini orta sıralara atmak istiyor. Üzerinde yer alan takımlar, yakın farklarla sıralandığı için Hatayspor için çok da karamsar bir tablodan söz etmek zor. Son dönemde Fenerbahçe ve Galatasaray’a karşı deplasmanlarda oynadıkları 2 maçtan da 4-0 gibi net skorlarla ayrıldılar. Savunmada ve hücumda etkisiz kalan ekip, Spor Toto Süper Lig’in en az gol bulan takımı durumunda. Bu arada defans oyuncusu Burak Öksüz’ün bu maç öncesi durumu henüz netleşmiş değil.