İtalya Kupası Çeyrek Final Maçları TRT Spor’da

28.01.2023 - 07:37

İtalya Kupası Çeyrek Final Maçları TRT Spor’da

İtalya Kupası’nda çeyrek final maçları TRT Spor’da futbolseverlerle buluşuyor. Salı’dan Perşembe’ye toplam 4 karşılaşma TRT Spor’dan naklen yayınlanıyor. Önümüzdeki turlarda da Coppa Italia’nın tüm heyecanı, TRT Spor’da yaşanacak.

İtalya Kupası’nda ilk turlardan itibaren maç yayınlarına imza atan TRT Spor, çeyrek final karşılaşmalarını naklen yayınlayacağını duyurdu. Inter, Roma, Lazio, Juventus, Atalanta gibi köklü kulüplerin sahne alacağı çeyrek finaldeki 4 mücadele, TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Açılış Dev Maçla Yapılıyor

İtalya Kupası çeyrek finalinde açılış dev bir maçla yapılıyor. Son kupa şampiyonu Inter, birkaç haftadır daha golcü bir kimliğe bürünen Atalanta’yı konuk ediyor. Salı günü 23.00’teki Inter ile Atalanta arasındaki bu keyifli mücadele, TRT Spor’dan naklen yayınlanıyor.

Salı günü karşılaşmalarının ardından Çarşamba günü iki mücadele daha TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanıyor. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde Fiorentina’nın konuğu Milan’ı elemeyi başaran Torino oluyor. Bu keyifli mücadele, TRT Spor’da futbolseverlerle buluşuyor.

Günün kapanış mücadelesinde ise Roma’nın konuğu Serie A’da alt sıralardan kurtulmaya çalışan Cremonese oluyor. Çarşamba 23.00’teki bu mücadele de TRT Spor’dan naklen yayınlanıyor.

1 italya kupası 28.1.23.jpg      

Son Yarı Finalist Perşembe Günü Belli Oluyor

Coppa Italia’da çeyrek finallerin son maçı Perşembe günü oynanıyor. Son kupa finalisti Juventus, bu sezonu kupasız geçmemek için önceliği İtalya Kupası’na vermiş durumda. Kupa hedefi doğrultusunda yola devam eden Juventus, güçlü Lazio engelini aşarak adını yarı finale yazdırmaya çalışacak.

Lazio da bu sezon ilk 4 sıra ve kupa şampiyonluğu hedefleyen ekiplerden biri. Son haftalarda daha iyi sonuçlar alan Lazio, Juventus deplasmanından galip dönerek adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Juventus ile Lazio arasındaki İtalya Kupası çeyrek final mücadelesi, Perşembe 23.00’ten itibaren TRT Spor’dan naklen yayınlanıyor.

Kupada yarı final karşılaşmaları Nisan ayında oynanacak. Yarı final eşleşmelerini geçen ekipler 24 Mayıs’ta şampiyonluk için sahaya çıkacak. Önümüzdeki turlarda da tüm karşılaşmalar, TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.