BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Manchester City-Arsenal 27 Ocak Tivibu LİNK

27.01.2023 - 19:02

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Manchester City-Arsenal 27 Ocak Tivibu LİNK

İngiltere’nin iki dev takımı Arsenal ve Manchester City, FA Cup kapsamında birbirlerine takip oluyor. Son 16 Turu eşleşmesi, Türkiye saatiyle 23.00’de başlayacak. Maçtan önce ön plana çıkan arama sonuçlarını şu şekilde aktarabiliriz: Manchester City maçı izle, Arsenal maçı izle, Manchester City Arsenal canlı izle, Manchester City Arsenal canlı maç izle, Manchester City Arsenal maç izle, Manchester City Arsenal bedava maç izle, Arsenal maçı canlı izle, online maç izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri, Lig Kupası izle, FA Cup maçı izle. Maça dair tüm çarpıcı gelişmeler, Spor Ekranı kalitesiyle sizlerle!

MANCHESTER CİTY-ARSENAL CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

city arsenal

Manchester City-Arsenal Maçı Canlı Yayın Linki

Manchester City-Arsenal İzleme Linki Futbol severler bu akşam İngiltere’de çok özel bir rekabete tanıklık edecek. Siz de bu şanslı kişilerden biri olmak istiyorsanız Tivibu Spor kanalına yönelmeniz yeterli.

Manchester City-Arsenal Maçı Canlı Takip

Manchester City ve Arsenal takımlarını karşı karşıya getirecek olan maça dair istatistikleri 90 dakika boyunca takip etmek için alttaki bağlantıya tıklamalısınız.

MANCHESTER CİTY-ARSENAL MAÇI CANLI TAKİP

City Lig Yarışında Geride

 guardiola city

Geçen sezon özellikle Liverpool ile sıkı bir yarışa giren City, bu sezon söz konusu rekabeti Arsenal ile götürüyor. Arsenal’in geçen sezonki Liverpool’dan çok daha korkutucu bir futbol oynadığı düşünülürse City’nin işi hiç de kolay olmayacaktır. Ev sahibi ekip, FA Cup’ta Arsenal’e karşı mesaj verme maçına çıkıyor. Normal koşullarda City’nin Top 16 Turu’nda yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkması beklenebilirdi ancak rakip lig lideri Arsenal olunca Guardiola’nın da motivasyonu farklı olacaktır. City takımı, Manchester derbisinde kaybettikten sonra çıktığı iki Premier Lig maçında da kayıp yaşamadı. Guardiola’nın öğrencileri, son 10 resmi maçın tamamında da gol atma başarısı gösterdiler.

Arsenal’in Tarihi Sezonu

 arsenal fa cup

Arsenal için 2022-2023 sezonu her açıdan tarihe geçecek bir sezon gibi görünüyor. Kendi elleriyle ritimlerini kaybetmezler ve çok ciddi biri hata yapmazlarsa sezon sonunda ipi göğüsleme olasılıkları hiç de az değil. Arsenal diğer yandan Avrupa kupalarında ve lig kupalarında da bu başarıyı perçinlemek istiyor. FA Cup Top 16 Turu’nda Arsenal her ne kadar favori olmasa da en azından kolay bir lokma olmadığını 90 dakika boyunca göstermek isteyecektir. Liderliğin verdiği öz güvenle oyununu bambaşka bir noktaya çeken Arsenal, gol düellosuna sahne olan maçta Manchester United’ı 3-2 yendi. Takım son 5 Premier Lig maçından 4 galibiyet ve 1 beraberlik çıkarmayı bildi.

City ve Arsenal Rekabeti Ne Durumda?

 arsenal city rekabeti

Manchester City ve Arsenal arasında son dönemde oynanan maçlarda tahmin edileceği üzere City’nin bariz bir üstünlüğü söz konusu. Takımlar henüz bu sezon lig kapsamında karşı karşıya gelmediler. O maçta kazanan tarafın Arsenal olması, ligde ciddi bir kırılma yaratabilir. Geçen sezon City’nin sahasında rakibini 5-0 ile geçmesi, Arsenal adına oldukça onur kırıcı bir yenilgi olmuştu. Kendi evlerinde ise yine 2-1 yenilmekten kurtulamamışlardı. Bu arada Arsenal bir önceki FA Cup turunda alt lig takımlarından Oxford’u elemişti. Öte yandan City, önceki turda Chelsea’yi 4-0 gibi net bir skorla geçmişti. Ev sahibi takım en son 2019 yılında bu kupanın sahibi olmuştu. 2020 yılında kupayı müzesine götüren takım ise Arsenal olmuştu.