BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Baskonia-Anadolu Efes 27 Ocak S SPORT LİNK

27.01.2023 - 18:28

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Baskonia-Anadolu Efes 27 Ocak S SPORT LİNK

Anadolu Efes, Eurolig sahnesinde bu hafta zorlu Baskonia deplasmanında galibiyet arayacak. Keyifli geçmesi beklenen maç, Türkiye saati ile 22.30’da başlayacak. Maçtan önce basketbol severlerin öne çıkardığı aramalar şu şekilde: Anadolu Efes maçı izle, Baskonia maçı izle, Baskonia Anadolu Efes canlı izle, Baskonia Anadolu Efes canlı maç izle, Baskonia Anadolu Efes maç izle, Baskonia Anadolu Efes bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Spor Ekranı ayrıcalığıyla maça dair gelişmeleri inceleyebilirsiniz.

BASKONİA-ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

baskonia efes

Baskonia–Anadolu Efes Maçı Canlı Yayın Linki 

Baskonia-Anadolu Efes İzleme Linki Anadolu Efes ve Baskonia’nın birbirine rakip olacağı maçı S Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

Baskonia-Anadolu Efes- Maçı Canlı Takip

Ergin Atman’ın talebeleri, kötü gidişe durmak adına Baskonia takımını deplasmanda devirmek istiyor. Maça dair canlı istatistikleri takip etmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

BASKONİA-ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

Efes Çıkışa Geçmek İstiyor

 larkin

Eurolig’deki iki temsilcimizden bir tanesi olan Anadolu Efes, ne yazık ki son 2 sezonunu aratan bir performansa imza atıyor. Temsilcimizin bir noktada toparlanması muhtemel, ancak öte yandan da artık sezonun yarısından fazlasını arkamızda bıraktık. Beklentiler, yavaş yavaş yerini tedirginliğe doğru bırakıyor demek de mümkün. Takımda ciddi bir öz güven sorunu oluşmaya başladı. Çift haneli önde olduğu pek çok maçı kaybetme noktasında getiren Efes, bu durumu Bayern maçında bir kez daha yaşadı. Bir ara farkı 16’ya kadar çıkarmasına rağmen Efes, Bayern’in serisini tam anlamıyla izledi. Kolay kırılan bir takım izlenimi veren Efes, rakibin momentumuna teslim oldu ve maçı kaybetti.

Clyburn ve Ataman Arasında Gerginlik

 clyburn

Anadolu Efes’teki gerginlik bu sezon ne yazık ki hem Eurolig hem de ligde oynanan maçlara yansıyor. Geçen hafta sonu Galatasaray maçının içinde koç Ergin Ataman ve yıldız isim Clyburn arasındaki münakaşa da bunun net bir göstergesiydi. Bir pozisyonda koçun oyunu yerine inisiyatif alan Clyburn, Ataman’ın tepkisiyle karşılaştı. Tartışma, maçın kazanmasıyla beraber bir şekilde tatlıya bağlandı. Yıldız oyuncu maçtan sonra kendi kişisel sayfasında “Bu iki adam da maçı kazanmak istiyor, bu normal” şeklinde bir yorumla tartışma görüntülerini paylaştı. Clyburn, bu sezon Efes’i attığı sayılarla sırtlayan en önemli üç isimden biri durumunda.

Baskonia Rüzgârı Durdu

 baskonia eurolig

İspanya temsilcisi Baskonia, Eurolig’de aralık ayında fırtına gibi esiyordu. Takım aralık ayında hem ligde hem de Eurolig’de oynadığı hiçbir maçı kaybetmedi. Fakat bu durum onlar adına ocak ayında hiç de böyle devam etmedi. Müthiş esen Baskonia rüzgarı, son zamanlarda bariz şekilde durulmuş durumda. Elbette o serinin bir noktada sonlanacağı belliydi ancak Baskonia için düşüş biraz sert olmuş görünüyor. Takım Eurolig’de oynadığı son 4 maçtan da yenilgi ile ayrıldı. Dolayısıyla bu maç, bir anlamda iki formsuz ekibin kapışması olarak da yorumlanabilir. Baskonia takımı son olarak salonunda Barcelona’yı ağırladı. Bu maçı 78-85 kaybeden ev sahibi ekip, sıralamada 7’nci sıraya dek geriledi.