BEDAVA CANLI MAÇ İZLE ASVEL-Fenerbahçe Beko 26 Ocak S SPORT LİNK

26.01.2023 - 19:08

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE ASVEL-Fenerbahçe Beko 26 Ocak S SPORT LİNK

Eurolig arenasında Fenerbahçe Beko, ASVEL takımına konuk oluyor. Müsabaka bu akşam saat 23.00’te başlıyor. Maçtan önce popüler olan aramaları şöyle sıralayabiliriz:  Fenerbahçe Beko maçı izle, ASVEL maçı izle, ASVEL Fenerbahçe Beko canlı izle, ASVEL Fenerbahçe Beko canlı maç izle, ASVEL Fenerbahçe maç izle, ASVEL Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça dair güncel gelişmeleri içeriğimizde okumanız mümkün.

ASVEL-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

asvel fenerbahçe beko maç afişi

ASVEL–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki

Asvel-Fenerbahçe Beko İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun Fransa’daki randevusuna S Sport üzerinden tanıklık edebilirsiniz.

ASVEL-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Eurolig’de önemli bir seri yakalayan temsilcimiz, bu seriyi Fransa’da sürdürmek istiyor. Zorlu maçı takip etmek için FB TV’den yararlanabilirsiniz.

ASVEL -FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Çıkışa Geçti

 ıtoudis

Eurolig’de başarılı bir sezon geçiren Fenerbahçe Beko, üst üste gelen puan kayıplarını arkasında bıraktı. Sezon başındaki o fark yaratan görüntüsüne geri dönen temsilcimiz, kendini tekrar ilk 4 sıraya attı. Fenerbahçe Beko hem ligde hem de Avrupa’da uzun zamandır maç kaybetmiyor. Son 3 Eurolig maçından da galibiyetle ayrılan sarı lacivertli ekipte hemen hemen her oyuncudan verim alınıyor. Geçen hafta perşembe günü Ülker Arena’da Monaco’yu ağırlayan başarılı ekibimiz, Fransa temsilcisini uzatmada yenmeyi başardı. Bu maçta Wilbekin attığı 21 sayıyla yıldızlaştı.

Edwards Patlama Yaptı

 carsen fenerbahçe beko

Fenerbahçe Beko’ya Kolej Ligi’nden büyük umutlarla gelen Carsen Edwards, nihayet beklenen patlamayı yapmaya başladı. Takıma gün gün daha çok alışan yetenekli isim, atletik özellikleriyle beraber şut yeteneklerinin sınırlarını da gösteriyor. Özellikle geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe Beko’nun Başakşehir deplasmanında oynadığı maça Carsen tam anlamıyla damga vurdu. Genç oyuncu, attığı 31 sayı ile maçın dönmesinde önemli bir etken oldu. Edwards bu çıkışını Eurolig maçlarına da yansıtıyor. Itoudis’in güvenini kazanan oyuncunun bu maçta da ciddi süreler alması bekleniyor.

ASVEL İtalya’da Kazandı

 asvel eurolig

Fenerbahçe Beko’nun bu akşam Fransa’da karşılaşacağı ASVEL takımı, Eurolig’de sezon başında belirlediği hedeften uzak kaldı. Yine de Eurolig sahnesinde hiçbir takım için umutlar kolay kolay tükenmiyor. Herkesin birbirini yenebildiği bu zorlu maratonda ASVEL’in matematiksel şansı sürüyor. Özellikle geçen hafta Milano’yu deplasmanda yenmeleri bu umutları da tazelemiş oldu. ASVEL’in lider oyuncusu, Fenerbahçe Beko’nun ve CSKA’nın eski yıldızı Nando De Colo Yıldız isim son maçta takımı adına 13 sayıya imza attı. Fransa temsilcisi şu ana dek 20 maçın 7 tanesinden galibiyet çıkarabildi. Bu arada sezonun ilk yarısında oynanan maçı Fenerbahçe Beko 21 sayı farkla kazanmıştı.