BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Alanyaspor 27 Ocak BEIN LİNK

27.01.2023 - 16:14

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Alanyaspor 27 Ocak BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’in 21’inci haftasında Beşiktaş, kendi sahasında Alanyaspor takımını ağırlıyor. Bu akşam saat 20.00’de başlayacak olan zorlu müsabakadan önce trend olan aramaları şu şekilde aktarmak mümkün: Alanyaspor maçı izle, Beşiktaş maçı izle, Beşiktaş Alanyaspor canlı izle, Beşiktaş Alanyaspor canlı maç izle, Beşiktaş Alanyaspor maç izle, Beşiktaş Alanyaspor bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı, derbi maçı izle. Müsabakaya dair güncel gelişmeler ve canlı yayın detayları şimdi sizlerle!

BEŞİKTAŞ-ALANYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş Alanyaspor Maç Görseli

Beşiktaş-Alanyaspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş-Alanyaspor İzleme Linki Beşiktaş’ın Vodafone Arena’da Alanyaspor’u ağırlayacağı maçı beIN Sports HD 1 ekranlarından izlemek mümkün.

Beşiktaş-Alanyaspor Maçı Canlı Takip

Beşiktaş Alanyaspor lig karşılamasına dair istatistikleri canlı olarak takip etmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ ALANYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ ALANYASPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş’tan Seri Galibiyetler

 welınton antrenman

Beşiktaş’ta Şenol Güneş etkisi artık yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Sezon ortasında takıma dahil olan deneyimli teknik adam, kısa sürede farkını ortaya koymayı bildi. Beşiktaş özellikle ara sonrası oynadığı maçlarda gösterdiği performansla yeniden zirveye göz kırptı. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ön planda olduğu liderlik yarışında “ben de varım” diyen Kara Kartal, son 4 maçını da kazandı. Bu galibiyetler, taraftarın iç sahada yaratacağı atmosferi de olumlu yönde etkileyecektir.  Beşiktaş ligde elde ettiği bu etkileyici seriye rağmen kupada Son 16 Turu’nda Ankaragücü’ne penaltılarla elendi. Bu maçta Ghezzal sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. 

Aboubakar Oynayacak mı?

 aboubakar

Vincent Aboubakar, Beşiktaş’ta üçüncü dönemine resmen imza attı. Weghorts’un yerine takıma dahil edilen yıldızın takıma kolayca uyum sağlaması bekleniyor. Beşiktaş’a Al Nassr takımından gelen golcü isim, daha şimdiden yaptığı açıklamalarla taraftarı heyecanlandırmayı başardı.  1992 doğumlu olan oyuncuya bilindiği gibi Fenerbahçe’nin de özel bir ilgisi vardı. Kamerun Millî Takımı’nda da daimi olarak forma giyme şansı bulan Aboubakar’ın Alanyaspor maçında az da olsa süre alması bekleniyor. Deneyimli ismin gol ve asist anlamında Beşiktaş’a ciddi bir katkı yapması bekleniyor.

Alanyaspor Kupada Galatasaray’a Elendi

 alanyaspor farioli

Alanyaspor Dünya Kupası’ndan sonra lige iyi dönen takımlardan biri olarak kabul ediliyordu. O dönem, form grafiğini farklı kazanılan Trabzonspor maçıyla beraber taçlandırmışlardı. Fakat sonrasında hem ligde hem de kupada üst üste gelen kötü sonuçlar takımda moralleri düşürdü. Geçtiğimiz hafta içinde Alanyaspor SAon 16 Turu kapsamında kendi sahasında Galatasaray’a 2-1 kaybetti. Sonrasında yine kendi sahasında oynama şansı bulan Alanyaspor, lig maçı özelinde Karagümrük’ü ağırladı. Öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan güney ekibi, 1 puana razı oldu. Bu arada Alanyaspor, ligin ilk yarısında Beşiktaş ile 3-3 berabere kalmıştı.