Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 27-29 Ocak

26.01.2023 - 18:31

Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 27-29 Ocak

Sezonun ilk grand slaminin sahibini bulacağı 27-29 Ocak’ta her spor branşını dahil etttiğimiz bir liste oluşturduk. Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 27-29 Ocak listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününü Euroleague, Süper Lig ve FA Cup’a ayırıyoruz. Günün dikkat çekici karşılaşmaları şu şekilde:

20.00 Beşiktaş-Alanyaspor: Beşiktaş, çok iyi futbol oynamadan bir galibiyet serisi yakalamıştı. Geçtiğimiz hafta kazanırken iyi futbol da oynamayı başardılar. Rakip Alanyaspor ise neredeyse takıntılı bir oyun anlayışına sahip. Bu oyun anlayışı da Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi deplasmanlarda çok büyük sorunlar yaşamasına sebep olabiliyor. Beşiktaş deplasmanında neler yapacaklarının yanıtı, beIN Sports 1’de verilecek.

22.30 Baskonia-Anadolu Efes: Son 4 Euroleague maçını da kaybeden Baskonia, Anadolu Efes önünde çıkışa geçmek istiyor. Anadolu Efes ise Bayern Münih karşısında alınan mağlubiyeti unutturma hesapları yapıyor. Bu kritik mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.

23.00 Manchester City-Arsenal: Ligde şampiyonluk için yarışan iki ekip FA Cup’ta kozlarını paylaşıyor. Takımların nasıl kadrolarla sahada olacağını kestirmek kolay değil. Öte yandan ne olursa olsun maçın keyifli geçmesine kesin gözüyle bakıyoruz. Bu dev mücadele, Tivibu Spor 2’de.

1 spor ekranı 26.1.23.jpg      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününe erken saatlerdeki Bare Knuckle FC maçıyla başlıyoruz. Ardından kadınlarda sezonun ilk grand slami sahibini buluyor ve kapanışta Süper Lig'e konuk oluyoruz. Bayern Münih-Frankfurt ve Marsilya-Monaco maçlarını dışarıda bırakmak zorunda kaldığımız Cumartesi gününün maçları şu şekilde:

05.00 Jordan Weeks-Murat Kazgan: Bare Knuckle FC, izlemesi çok kolay bir organizasyon değil. Normal bir dövüş sporundan daha sert geçen bu organizasyonda Murat Kazgan ilk kez sahne alıyor. Üç maç sonra kemer maçına çıkmayı hedefleyen Murat Kazgan’ın ilk maçı, S Sport Plus’ta.

11.00 Kadınlar Avustralya Açık Finali: Kadınlarda enteresan hikayelerle turnuva devam ediyor. Azarenka adeta küllerinden doğmayı başardı. Sabalenka tank modunu açtı ve önüne geleni deviriyor. Yıllar önce potansiyelli isim olarak görülen Linette beklentileri aştı. Rybakina ise yeniden bir şampiyonluk hedefliyor. Bu 4 isimden ikisi finalde yer alacak. Bu keyifli finalin adresi, Eurosport 1.

19.00 Giresunspor-Galatasaray: Geçtiğimiz hafta Giresunspor’un hücum gücü yüksek ekipleri sınırlandırabileceğini ve bunun keyifli bir maç deneyimi sunduğunu dile getirdik. Adana Demirspor maçında da bunu belli ölçülerde gördük. Bu kez karşılarında son haftaların en formda ekibi Galatasaray var. Lider Galatasaray ile Giresunspor arasındaki bu mücadele, beIN Sports 1’de.

2 spor ekranı 26.1.23.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü Avustralya Açık son maçıyla açıyoruz. Ardından rotamız Almanya ve ABD oluyor. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

11.00 Erkekler Avustralya Açık Finali: Avustralya Açık erkekler tarafında turnuva öncesinde Novak Djokovic’in ağır favori olduğu belirtiliyordu. Birtakım sakatlık sorunlarıyla boğuşsa da yarı finale kadar geldi. Tommy Paul, Khachanov ve Tsitsipas da burada yarı finale çıkma başarısı gösterdi. Bu dört isimden hangi ikisi final oynarsa oynasın keyifli bir maç sporseverleri bekliyor. Finalin adresi, Eurosport 1.

19.30 Bayer Leverkusen-Borussia Dortmund: Pazar günü futbolda tempolu bir maç izlemek isteyen futbolseverler, dümeni Almanya’ya kıracak. Dünya Kupası arası öncesinde son derece formda olan Leverkusen, ara sonrasında da golcü kimliğini sahaya yansıttı. Dortmund da gol açısından sorun yaşamayan ekiplerden biri. Almanya’da haftanın maçı Tivibu Spor 2 ve beIN Sports 4’te.

23.00 Philadelphia Eagles-San Francisco 49ers: Eagles, geçtiğimiz hafta Giants karşısında şov yaparak Super Bowl yolunda en güçlü aday olduğunu gösterdi. 49ers ise QB noktasında sorun yaşıyor. Brock Purdy ile yola devam ediyorlar ama oyun tam anlamıyla güven vermiyor. Jimmy Garoppolo’nun sakatlığının geçmesi durumunda sahada olabileceği tahmin ediliyor. Bilinmezliklerin olduğu bu keyifli maçı, S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz.

3 spor ekranı 26.1.23.jpg      

Şifresiz Maçlar

TFF 1’inci Lig maçları TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından naklen yayınlanacak.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadele Sports TV ekranlarında olacak.

beIN Sports Haber Cuma 19.00’daki Tofaş-Konyaspor ve Cumartesi 18.00’deki Pınar Karşıyaka-Galatasaray NEF maçlarını şifresiz yayınlayacak.

Avustralya Açık Final maçlarının şifresiz yayınlanması bekleniyor ama kanal bilgisi henüz paylaşılmış değil.

Suudi Arabistan Ligi’nden bir karşılaşma TVNET ekranlarından şifresiz yayınlanacak.

Dijital platformlar ise basketbol ve voleybol ağırlıklı yayın yapıyor. İzlenebilecek şifresiz maçlar şu şekilde:

  • TFF 2’nci Lig: Fuchs Sports YouTube
  • TFF 3’üncü Lig: Fuchs Sports YouTube
  • Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF TV YouTube
  • Türkiye Basketbol 1’inci Ligi: TBF TV YouTube
  • Basketbol 2’nci Ligi: TBF TV YouTube
  • TVF Kadınlar 2’nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Kadınlar 1’inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Erkekler 2’nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Erkekler 1’inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • Kadınlar Basketbol 1’inci Lig: TBF TV YouTube

Bu karşılaşmaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.