Şansal Büyüka D-Smart İle Ekranlara Geri Dönüyor

25.01.2023 - 15:09

Şansal Büyüka D-Smart İle Ekranlara Geri Dönüyor

Yıllarca Maraton programıyla futbolseverlerin karşısına çıkan Şansal Büyüka, D-Smart ile ekranlara geri dönüyor. Şansal Büyüka, bundan böyle her Çarşamba günü D-Smart’ta Şansal Büyüka ile Dobra Dobra programına imza atacak. İlk program ise 25 Ocak’ta.

beIN Sports’tan ayrıldıktan sonra ekranlara ara veren başarılı gazeteci Şansal Büyüka, D-Smart ile anlaştı. 2019 yılının son bölümünde beIN Sports’a veda eden Büyüka, 3.5 yıldır ekranlarda yer almıyordu. FutbolMedya’nın haberine göre Milliyet’te yazılarına devam eden Büyüka, D-Smart’ta Süper Lig yorumlarını içeren bir programa imza atacak.

Şansal Büyüka’nın bundan böyle her Çarşamba günü 20.00’de D-Smart ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkacağı açıklandı. Spor Smart ekranlarında Çarşamba 20.00’den itibaren Şansal Büyüka ile Dobra Dobra programını izleyebilirsiniz.

Süper Lig’den Son Gelişmeler Konuşulacak

Milliyet Gazetesi’ndeki köşesinin adını programa taşıyan Şansal Büyüka, bugün 20.00’de D-Smart ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkıyor. Şansal Büyüka ile Dobra Dobra programının Süper Lig ağırlıklı olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca Türk futbolundan önemli gelişmeler de bu programda olacak.

https://ajssarimg2.mediatriple.net/1617352.jpg.webp?w=1200&h=675

Şansal Büyüka Kimdir?

Şansal Büyüka, 8 Ocak 1947 tarihinde dünyaya geldi. Yıllarca spor gazetelerinde görev alan Büyüka, ekranlarda da boy gösterdi. Ekranlara 1992 yılında giriş yapan Büyüka, Kanal 6’da programlara başladı. Büyüka, 1993 yılında Kanal 6'dan ayrılıp Kanal D'ye geçti. 1994 yılında kanalın satılmasına rağmen görevine devam eden Büyüka, 1996 yılında İlker Yasin'in transferinin ardından Kanal D'den ve Hürriyet gazetesinden ayrılıp Show TV, ATV ve Cine 5 ekranlarına transfer oldu.

Ayrıca bu tarihten itibaren Sabah Gazetesi’nde görev almaya başladı. Show TV’de Erman Toroğlu ile Maraton programına imza atan Büyüka, daha sonrasında Lig TV’ye geçiş yaptı. Lig TV’de uzun yıllar görev yapan Büyüka, Ekim 2019’da Digitürk’ten ayrıldı.

Yaklaşık 3 yıldır ekranlarda yer almayan ama bu süreçte Milliyet’teki yazılarına devam eden Şansal Büyüka, ekranlara D-Smart ile geri dönüyor. Şansal Büyüka ile Dobra Dobra programı, her Çarşamba 20.00’den itibaren D-Smart platformunda futbolseverlerle buluşuyor.