Murat Kazgan Bare Knuckle FC’deki İlk Maçına S Sport Plus’ta Çıkıyor

24.01.2023 - 20:42

Murat Kazgan Bare Knuckle FC’deki İlk Maçına S Sport Plus’ta Çıkıyor

Geçtiğimiz haftalarda çıplak el boksunun en büyük organizasyonu Bare Knuckle FC ile anlaşan Murat Kazgan, Cumartesi 05.00’te ilk maçına çıkıyor. Jordan Weeks-Murat Kazgan karşılaşması, Cumartesi 05.00’ten itibaren S Sport Plus’ta naklen yayınlanıyor.

Türkiye’de 2022 yılından itibaren yayınlanmaya başlayan Bare Knuckle FC’de geçtiğimiz aylarda Erkan Varol sahne almıştı. Bare Knuckle FC’de yer alacak ikinci isimse Murat Kazgan oldu. Geçtiğimiz yıllarda Bellator ile anlaşan ama pandemi sonrasında Bellator ile sözleşmesini fesheden Kazgan, Bare Knuckle FC’deki ilk maçına Cumartesi 05.00’te çıkıyor. Jordan Weeks-Murat Kazgan mücadelesini, S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz.

Son yıllarda dövüş sporlarına yatırım yapan en önemli dijital platformlardan S Sport Plus’a üye olmak için buraya tıklayın.

Murat Kazgan Neden Bare Knuckle FC’yi Tercih Ettiğini Açıkladı

Murat Kazgan dövüş öncesinde Fight Digitale YouTube kanalının konuğu oldu. Karşılaşma hakkında açıklamalarda bulunan Kazgan, Bare Knuckle FC’ye geçiş sürecini de anlattı.

Bare Knuckle FC’ye neden geçtim? İlki parası çok iyi. Tüm organizasyonlardan çok daha iyi parası bulunuyor. Bu organizasyonda yükselişte olursan herkesten çok daha fazla kazanırsın. En basiti Francis Ngannou neden ayrıldı UFC’den? Ngannou kemer koruduğu maçtan 700 bin dolar kazanırken, eski UFC dövüşçüsü Chad Mendes Bare Knuckle’daki ilk maçından 700 bin dolar aldı. İkincisi ise ABD’de dövüşmek. ABD’de dövüştüğünde çalışma vizen oluyor ve yasal olarak artık ABD’de çalışabiliyorsun. Böylece ABD’de iş sahibi bir insan oluyorsun. Üçüncüsü takımım ABD’deydi ve sonuncusu da ABD’de dövüşürseniz tüm dünyada tanınıyorsunuz. Ayrıca ben bu spor için çok uygun olduğumu düşünüyorum.

Üç maçlık kontrat yaptığını da açıklayan Murat Kazgan, Jordan Weeks’in kendisi karşısında şansı olmadığını dile getirdi.



S Sport Plus Dövüş Sporlarına Önem Veriyor

Türkiye’de son dönemde dövüş sporları yayınlayan mecraların sayısı bir hayli azaldı. DAZN platformunun zaman zaman taahhüt ettiği maçları dahi yayınlamaması S Sport Plus’ı bu sporda rakipsiz hale getirdi. Power Slap, UFC, boks geceleri, Cage Warriors, Bare Knuckle FC, Karate Kombat ve daha birçok dövüş sporu organizasyonunu S Sport Plus’ta takip edebilirsiniz.

S Sport Plus’ta dünyanın dört bir yanından spor organizasyonlarını takip etmek için buraya tıklayın.