2022/23 Basketbol Süper Ligi 17’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

24.01.2023 - 13:28

2022/23 Basketbol Süper Ligi 17’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Basketbol Süper Ligi’nde 17’nci haftanın programı açıklandı. Ligde her hafta olduğu gibi 17’nci haftada da iki mücadele beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz yayınlanacak. beIN Sports da şifresiz maç yayın programını geçtiğimiz saatlerde kamuoyuyla paylaştı.

Basketbol Süper Ligi’nde çekişmeli sezon tüm hızıyla devam ediyor. Alt bölümle üst bölüm arasındaki makasın kapandığı Basketbol Süper Ligi’nde her hafta iki mücadele şifresiz ekranlara geliyor. beIN Sports, geçtiğimiz saatlerde 17’nci haftanın programını açıkladı. Cuma ve Cumartesi günleri toplam iki karşılaşma, şifresiz beIN Sports Haber ekranlarında olacak.

Açılış Maçı Hedef Belirleme Karşılaşması Oldu

17’nci haftanın açılış maçında Tofaş ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Geride kalan 16 haftada 6 galibiyet alabilen iki ekip de kazanarak üst sıralara tırmanmaya çalışacak.

Tofaş, sezona iyi bir giriş yapsa da daha sonrasında düşüşe geçti. Son dönemde galip gelmekte zorlanan Tofaş, bu maçı kazanarak yeniden play-off hattına yaklaşmaya çalışacak. Öte yandan bu maçta alınacak bir mağlubiyet, Tofaş’ın küme düşme hattına yaklaşması anlamına gelecek.

Konyaspor da Tofaş ile aynı noktada bulunuyor. Ligde 6 galibiyet alan Konyaspor, zorlu Bursa deplasmanından galibiyet çıkarma hesapları yapıyor.

Hedef play-off mu yoksa kümede kalmak mı sorusuna yanıt niteliğindeki Tofaş-Konyaspor mücadelesi, Cuma 19.00’dan itibaren beIN Sports Haber’de.

1 bsl 24.1.23.jpg      

Galatasaray NEF Mağlubiyet Serisinde

Ligin iddialı ekiplerinden Galatasaray NEF, mağlubiyet serisine yakalandı. Ligde 4 haftadır mağlubiyet yaşayan Galatasaray NEF, geçtiğimiz hafta Anadolu Efes karşısında sahadan boynu bükük ayrıldı. 8’inci sıraya kadar gerileyen Galatasaray NEF’te hedef, İzmir deplasmanından galibiyet çıkarmak.

Ev sahibi Pınar Karşıyaka da ilk 4 hedefiyle sezona devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Manisa BB deplasmanında istediğini alamayan Pınar Karşıyaka, Galatasaray NEF’i ligin ilk yarısında olduğu gibi mağlup ederek yeniden ilk 4’e girmeyi hedefliyor.

Bu sezon iç sahada yalnızca bir kez kaybeden Pınar Karşıyaka ile mağlubiyet serisini sonlandırmaya çalışacak Galatasaray NEF arasındaki mücadele, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de.