Serkan Yetkin Nutspor’a Transfer Oldu

23.01.2023 - 20:29

Serkan Yetkin Nutspor’a Transfer Oldu

TRT Spor’da Spor Manşet programıyla dikkat çeken Serkan Yetkin, Nutspor’a transfer oldu. Başarılı sunucu, Nutspor YouTube kanalında birçok programa imza atacak. Serkan Yetkin, Nutspor’daki açılışı ise Ümraniyespor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki yayınla yaptı.

Dijital medyada ilgi çekici birçok spor kanalı hizmet veriyor. Son dönemde yaptığı transferlerle dikkat çeken Nutspor da bunlardan biri. YouTube’da her gün farklı bir spor içeriğiyle sporseverlerin karşısına çıkan Nutspor, Serkan Yetkin’i transfer etti. Cem Dizdar ile imza attıkları Spor Manşet programıyla dikkat çeken Serkan Yetkin, bundan böyle Nutspor YouTube kanalında olacak.

Nutspor Transferlere Devam Ediyor

Başarılı spor kanallarından Nutspor YouTube kanalı, geçtiğimiz haftalarda birçok önemli transferle dikkatleri üzerine çekti. Erman Özgür, Nihat Kahveci, Evren Göz, Hakan Gündoğar gibi isimlerin yer aldığı kanal, eski futbolcu Batuhan Karadeniz ile anlaştı. Ayrıca Twitch yayınlarıyla dikkat çeken Hasan Arda Kaşıkçı da haftada bir programla Nutspor YouTube kanalında olacağını açıkladı.

Yeni transferlere Serkan Yetkin’i de ekleyen Nutspor YouTube kanalının önümüzdeki dönemde farklı isimleri kadrosuna katması bekleniyor. Nutspor YouTube’un yeni transfer Serkan Yetkin ile ilgili yaptığı paylaşım ise şu şekildeydi:

🔥TRANSFER🔥🤝Ailemize Hoş geldin Serkan Yetkin


Serkan Yetkin Kimdir?

Serkan Yetkin, 1981 yılında dünyaya geldi. Sunucu ve gazeteci Serkan Yetkin, uzun bir dönem Akşam Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptı. 2001 ve 2004 yılları arasında CNN Türk'te görev almasının ardından 2004 ve 2012 yılları arasında FB TV ekranlarında yer aldı. 2012 yılında TRT ekranlarına geçiş yaptı.

Serkan Yetkin, günümüzde TRT Spor ekranlarında hafta içi her gün Spor Manşet programını Cem Dizdar ile birlikte sunuyor. Sunuculuğun yanı sıra maç spikerliği de yapan Serkan Yetkin, bundan böyle Nutspor YouTube kanalında görev alacak. Başarılı sunucu, ilk yayınına Ümraniyespor-Fenerbahçe maçının ardından çıktı. Önümüzdeki dönemde de Nutspor YouTube kanalında farklı içeriklerde Serkan Yetkin görev alacak.