BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Ümraniyespor-Fenerbahçe 23 Ocak BEIN LİNK

23.01.2023 - 15:58

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Ümraniyespor-Fenerbahçe 23 Ocak BEIN LİNK

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de haftanın kapanış maçında Ümraniyespor’a konuk oluyor. Keyifli geçmesi beklenen maç saat 20.00’de başlayacak. Maç öncesinde öne çıkan trend aramalar şöyle: Fenerbahçe maçı izle, Ümraniyespor maçı izle, Ümraniyespor Fenerbahçe canlı izle, Ümraniyespor Fenerbahçe canlı maç izle, Ümraniyespor Fenerbahçe maç izle, Ümraniyespor Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Müsabakaya dair canlı yayın detayları şimdi Spor Ekranı farkıyla sizlerle.

ÜMRANİYESPOR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Ümraniyespor Fenerbahçe Maç Afişi

Ümraniyespor-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Ümraniyespor-Fenerbahçe İzleme Linki Ümraniyespor ve Fenerbahçe’nin kozlarını paylaşacağı maça Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç, ligin resmi yayıncısı Bein Sports HD 1 ekranlarında olacak.

Ümraniyespor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

İki İstanbul takımını karşı karşıya getirecek olan maça Fenerbahçe net şekilde favori çıkıyor. Maça dair istatistikler 90 dakika süresince FB TV ekranlarında olacak.

ÜMRANİYESPOR-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

ÜMRANİYESPOR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Derbinin Şokunu Atlattı

 ümraniyespor hazırlık

Fenerbahçe, liderliği yeniden eline geçirmek adına çıktığı Galatasaray maçından büyük bir hayal kırıklığı ile ayrılmıştı. Derbideki 3-0’lık sonucun takımda bir kırılma yaratabilmesi de muhtemeldi ancak maçtan sonra sarı lacivertli oyuncular kısa vadede toparlanış görünüyor. Galatasaray maçından sonra Fenerbahçe, önce Gaziantep FK deplasmanından 2-1’lik galibiyetle döndü. Hemen sonrasında ise Perşembe günü Rizespor ile Türkiye Kupası kapsamında karşılaştı. Maçı beklenenin aksine oldukça zora sokan ev sahibi takım, Valencia’nın attığı kafa golüyle çeyrek finale yükseldi. Fenerbahçe’nin çeyrek finaldeki rakibi yarın 14.00’te belli olacak. Bu maç öncesinde Sangare ve Pedro sakat durumda.

Bruma‘nın Satın Alma Opsiyonu Kullanıldı

 fenerbahçe açıklama

Fenerbahçe’de bu hafta çok ilginç bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, sezonun ilk yarısında neredeyse hiç oynatmadığı Bruma’nın satın alma opsiyonunu kullandığını belirten bir açıklama yayınladı. Bu açıklama, sosyal medyada taraftarların tepkisine yol açtı. Benzer açıklama aynı gün PSV kulübü tarafından da yapıldı. Bruma UEFA ve Süper Lig resmi listesinde kendine yer bulamayınca kadro dışında kalmıştı. Yaz döneminde oyuncu kulübe kiralık olarak dahil edilmişti. Sarı lacivertliler, yıldız oyuncunun 4.25 milyon Euro değerindeki satın alma opsiyonunu kullanmayı tercih etti. Bu arada Fenerbahçe iç transferde Altay ve Valencia ile görüşmelerini sürdürüyor.

Ümraniyespor Kan Kaybediyor

 ümraniyespor

Spor Toto Süper Lig’e bu sezon yükselen Ümraniyespor, şu ana dek beklentileri karşılayamadı. Son 2 deplasmanından galibiyetle dönerek önemli bir sürprize imza atsalar da bu tip galibiyetler için biraz geç kaldıklarını ifade edebiliriz. Geçen hafta kendi taraftarlarının önünde İstanbulspor’u ağırlayan Ümraniyespor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Maçta bir de penaltı atışından yararlanamadıklarını hatırlatalım. Ümraniyespor şu anda topladığı 14 puanla ligin en dibinde yer alıyor. Oysa sezona Fenerbahçe deplasmanındaki 3-3’lük maçla başlamış ve oynadıkları futbolla büyük beğeni toplamışlardı. 36 yaşındaki Alexandru Epureanu’nun sakatlığı nedeniyle bu maçta oynaması beklenmiyor.