BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Portekiz-İsviçre 6 Aralık TRT LİNK

06.12.2022 - 18:41

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Portekiz-İsviçre 6 Aralık TRT LİNK

FIFA 2022 Dünya Kupası’nda Portekiz İsviçre maçı ile beraber Top 16 maçları sona erecek. Kazananın çeyrek finale çıkacağı Portekiz İsviçre maçı, bu akşam Türkiye saatiyle 22.00’da başlayacak. Maç öncesi popüler olan aramaları şu şekilde sıralamak mümkün: Portekiz maçı izle, İsviçre maçı izle, Portekiz İsviçre canlı izle, Portekiz İsviçre canlı maç izle, Portekiz İsviçre maç izle, Portekiz İsviçre bedava maç izle, Portekiz maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Dünya Kupası izle, Dünya Kupası maçı izle, açılış maçı hangi kanalda, TRT şifresiz izle. Takımlara dair son dakika gelişmeleri ile beraber canlı yayın detaylarını aşağıdaki bölümlerde bulabilirsiniz.

PORTEKİZ-İSVİÇRE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

portekiz isviçre maçı afiş

Portekiz-İsviçre Maçı Canlı Yayın Linki

Portekiz-İsviçre İzleme Linki Ronaldo’nun liderlik ettiği Portekiz Milli Takımı, İsviçre engelini aşıp adını çeyrek finale yazdıran taraf olmak istiyor. Bu keyifli maçı futbol severler TRT 1 ekranları üzerinden izleme şansı bulacak.

Portekiz-İsviçre Maçı Canlı Takip

Portekiz ve İsviçre arasında oynanacak olan Top 16 müsabakasına Lusail Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Maç istatistiklerini 90 dakika boyunca canlı olarak takip etmek isterseniz aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

PORTEKİZ İSVİÇRE MAÇI CANLI TAKİP

Portekiz Maçın Favorisi

 portekiz antrenman

Ronaldo önderliğindeki Portekiz, turnuvanın en önemli favorilerinden biri olduğunu şu ana dek oynadığı futbolla gösterdi. H Grubu kapsamında Portekiz; Gana, Güney Kore ve Uruguay takımları ile mücadele etti. Her ne kadar son maçta Güney Kore karşısında beklenmedik bir yenilgi alsalar da Portekiz, grubunu ilk sırada tamamlamayı başardı. Son 16 Turu kapsamında İsviçre ile eşleşen Portekiz’in işi hiç de kolay olmayacaktır. Ronaldo’nun ilk Dünya Kupası zaferine ulaşmak adına yoğun bir mücadele ettiği, yüksek bir odaklanmaya sahip olduğu görülüyor. Portekiz’de attığı gollerle takıma müthiş katkı sağlayan Bruno Fernandes’in de altını çizmek gerekiyor. Öte yandan Felix ve Bernardo Silva da Portekiz adına en önemli silahlar arasında olacaktır.

İsviçre 6 Puan Topladı

 isviçre katar 22

Avrupa temsilcisi İsviçre, güçlü Portekiz’i devirip çeyrek finalde yer almak istiyor. Bilindiği üzere İsviçre, Dünya Kupası’nın G Grubu’nda mücadele etti. Bu kapsamda Brezilya, Kamerun ve Sırbistan ile aynı grupta mücadele ettiler. Kamerun ve Sırbistan’ı yenen ve öte yandan Brezilya’ya kaybeden İsviçre, topladığı 6 puanla grubunu ikinci sırada tamamladı. Murat Yakın’ın başında olduğu İsviçre, kupanın sürpriz yapma potansiyeli yüksek takımları arasında gösteriliyor. Özellikle de 2 gole imzasını atan Embolo, şu ana dek oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda.

Portekiz Kupayı Hiç Kazanamadı

 portekiz dünya kupası hazırlık

Portekiz, her ne kadar Arjantin, Brezilya ve Fransa gibi öncelikli favoriler arasında gösterilmese de FIFA 2022 Dünya Kupası’nda kupayı müzesine götürebilecek takımlardan biri olarak kabul ediliyor. Portekiz tarihinde şu ana dek hiç Dünya Kupası kazanabilmiş değil. Fakat Avrupa Şampiyonası özelinde birçok başarıya imza atmış durumdalar.  2004 senesinde kendi ülkelerinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda ikinci olmayı başarmışlardı. Fransa’da 2016 yılında organize edilen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ise kupayı müzelerine götürmüşlerdi. Ayrıca Euro 2000’de Türkiye’yi çeyrek finalde yenip yarı finale yükselmişlerdi. Dünya Kupası tarihinde ise en büyük başarıları 1966 senesinde düzenlenen organizasyonda elde ettikleri üçüncülük.