BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Alanyaspor Fenerbahçe 7 Aralık S Sport LİNK

07.12.2022 - 14:52

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Alanyaspor Fenerbahçe 7 Aralık S Sport LİNK

Hazırlık sürecinin ikinci ayağı için Antalya’ya geçen Fenerbahçe, buradaki ilk hazırlık maçını Alanyaspor ile oynayacak. Sarı lacivertli ekibin Alanyaspor deplasmanındaki karşılaşması bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Maç öncesinde dikkat çeken aramalar şu şekilde: Fenerbahçe maçı izle, Alanyaspor maçı izle, Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle, Fenerbahçe Alanyaspor canlı maç izle, Fenerbahçe Alanyaspor maç izle, Fenerbahçe Alanyaspor bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle. Alanyaspor Fenerbahçe maçına dair güncel gelişmeleri sizler için bir araya getirmeye çalıştık.

ALANYASPOR FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Alanya Fenerbahçe Maç Görseli S Sport Plus

Alanyaspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Alanyaspor Fenerbahçe İzleme Linki Fenerbahçe ve güney temsilcisi Alanyaspor’un kozlarını paylaşacağı hazırlık maçını yine S Sport ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

Alanyaspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe, ara dönemdeki üçüncü hazırlık maçına Alanyaspor karşısında çıkıyor. Maça dair canlı istatistikleri FB TV üzerinden takip edebilirsiniz .

ALANYASPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe İki Maçı da Kazandı

 Fenerbahçe kadro

Fenerbahçe, hazırlık döneminin ilk aşaması olan İstanbul etabında birbirinden zorlu iki takımla eşleşti. La Liga takımları arasında olan Rayo Vallecano ve Villarreal’i sahasında konuk eden Fenerbahçe, her iki maçtan da galibiyetle ayrılmayı bildi. Fenerbahçe, bu maçlarda Dünya Kupası nedeniyle Katar’da olan iki forvetinden yararlanamadı. Bu durumda, King ve Serdar Dursun, kendilerine gelen fırsatı iyi değerlendirdiler. Özellikle Serdar Dursun, hareketli oyunuyla ve özgüveniyle hocasına “Ben de varım” mesajı verdi. King ise Villarreal maçında attığı enfes golle taraftarları mest etmeyi başardı. Her iki maçta da Fenerbahçe ilk golü yiyen taraf olmasına rağmen bir şekilde maçı çevirdi. Hazırlık maçı olmasına rağmen İspanya takımlarına karşı oynanan maçlara taraftarlar ilgi gösterdi.

Fenerbahçe’de 8 Eksik

 fenerbahçe alanyaspor

Fenerbahçe’de bu dönemde, sezon boyunca pek şans bulamayan oyuncular süre almaya başladı. Özellikle sezonun ilk bölümünde kadro dışında kalan Bruma’nın haftalar sonra hazırlık maçı da olsa bir maçta forma giymesi dikkat çekiciydi. Dünya Kupası’ndan sonra Jesus’un Bruma’yı kadroda tutması bekleniyor. Ayrıca yedek kaleci İrfan da Villarreal maçında kaleye geçme deneyimini yaşadı. Fenerbahçe, Antalya kampına toplamda 8 eksikle gitmek zorunda kaldı. Bu eksikler arasında Pedro, Valencia, Arda, Altay, Alioski, Peres, Emre Mor ve Nazım Sangare yer alıyor. Bu arada Dünya Kupası’nda Belçika adına forma giyen Batshuayi, kadroda kendine yer buldu.

Alanyaspor Ligde 5 Gol Yemişti

 alanyaspor fenerbahçe hazırlık maçı

Antalya’da bulunmanın arattığı avantaj sayesinde dünyaca ünlü birçok takımla aynı bölgede kamp yapan Alanyaspor, bu dönemde çok sayıda hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Alanyaspor, ilk hazırlık maçında ligin lideri olan Fenerbahçe’yi ağırlıyor. Hatırlanacağı üzere iki ekip eylül ayında birbirlerine rakip olmuş ve o maçta Alanyaspor, Fenerbahçe’den tam 5 gol yemişti. Antalya temsilcisi bu maçtan hemen sonra İtalya ekibi Salernitana ile özel bir maç yapacak. Takım, ilk resmi maçını Türkiye Kupası kapsamında Eyüpspor ile oynayacak. Ligde ise Konyaspor deplasmanında galibiyet arayacak.  14 haftada 17 puan toplayan takım, kendine 9’uncu basamaktan yer bulmuş durumda.