BEDAVA CANLI MAÇ İZLE İngiltere-Senegal 4 Aralık TRT LİNK

04.12.2022 - 18:44

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE İngiltere-Senegal 4 Aralık TRT LİNK

FIFA 2022 Dünya Kupası Son 16 Turu kapsamında İngiltere ve Senegal birbirlerine rakip oluyor. Kupanın favorileri arasında gösterilen İngiltere ve Afrika temsilcisi Senegal arasındaki karşılaşma Türkiye saatiyle 22.00’da başlayacak. Maç öncesi dikkat çeken aramalar şu şekilde sıralanıyor: İngiltere maçı izle, Senegal maçı izle, İngiltere Senegal canlı izle, İngiltere Senegal canlı maç izle, İngiltere Senegal maç izle, İngiltere Senegal bedava maç izle, İngiltere maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Dünya Kupası izle, Dünya Kupası maçı izle, açılış maçı hangi kanalda, TRT şifresiz izle. Canlı yayın bilgileri ve takımlara dair son dakika gelişmelerini burada bulabilirsiniz.

İNGİLTERE SENEGAL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

ingiltere senegal afiş

İngiltere- Senegal Maçı Canlı Yayın Linki 

İngiltere-Senegal İzleme Linki İngiltere ve Senegal arasındaki zorlu karşılaşmaya Al Bayt Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Maç ülkemizde TRT 1 ve TRT 4K kanallarından naklen yayınlanacak.

İngiltere-Senegal Maçı Canlı Takip

Avrupa ve Afrika temsilcilerini karşı karşıya getirecek olan maç, turnuvanın en keyifli maçlarından biri olmaya aday gibi görünüyor. Maçı aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak istatistik açısından takip edebilirsiniz.

İNGİLTERE SENEGAL MAÇI CANLI TAKİP

İngiltere Grubunu Lider Tamamladı

 ingiltere antrenman

İngilizler, 2022 Dünya Kupası’nda B Grubu’nda mücadele etti. Grubun doğal olarak favorisi olarak gösterilen İngiltere, beklentilere yanıt vermeyi başardı ve gruptan lider olarak çıktı. Grupta İran, Galler ve Amerika ile oynayan İngiltere toplamda 7 puan topladı. Grup aşamasının en başarılı takımlarından biri olarak öne çıkan İngiltere, Senegal engelini geçmek ve sonrasında da Fransa-Polonya maçının galibiyle yarı finale çıkma mücadelesi vermeyi planlıyor. Yarı finale çıkma başarısını 2018’deki kupada göstermişlerdi. Son Avrupa Şampiyonası’nda ise onları finalde izlemiştik. Artık İngilizlerin bir kupayı hak ettiğini söylemek abartılı olmayacaktır. Şu anda takımda özellikle attığı müthiş gollerle dikkat çeken Rashford’un çok formda olduğunu vurgulamak gerekiyor.

Senegal Zoru Başarmak İstiyor

 senegal afiş dünya kupası

Senegal’in Dünya Kupası tarihindeki en önemli başarısı 2002 yılına aitti. Türkiye ile o turnuvada çeyrek final oynama başarısı gösteren Afrika ekibi, uzatmalarda yenen altın gol neticesinde elenmişti. Kupaya dramatik bir şekilde elenseler de Senegal oynadığı futbolla o dönem herkesin takdirini kazanmıştı. 20 yıl sonra Senegal aynı başarıyı tekrar etmek istiyor. Bu defa karşılarında kupanın favorilerinden biri olan İngiltere olacak. İşleri elbette pek kolay olmayacaktır, ancak Senegal; grupta oynadığı 3 maçta da kolay lokma olmadıklarını gösterdi. Hollanda’ya kaybettikten sonra üst üste Katar ve Ekvador engelini geçen Senegal, 6 puan toplamasına rağmen grubunu ikinci sırada tamamlamıştı. Senegal’in şu ana dek bulduğu 5 gol de farklı oyunculardan geldi. Bu arada Alanyaspor’da oynayan Famara Diedhiou da Senegal’in kadrosunda kendine yer buluyor.

İngilizlerin Tek Şampiyonluğu Var

 ingiltere kane

İngiltere’nin Dünya Kupası tarihinde şu ana dek tek bir zaferi bulunuyor. İngilizler 1966 Dünya Kupası’nın finalinde Batı Almanya’yı 4-2 ile geçmiş ve turnuvanın en büyüğü olmuştu. Aradan yıllar geçmesine rağmen İngiltere, dünyanın en büyük futbol organizasyonunda istediği başarıyı yakalayamadı. Pek çok defa çeyrek final oynama başarısı göstermesine rağmen İngiltere, “futbolun beşiği” unvanının hakkını tam anlamıyla verebilmiş değil. Bu turnuvada şampiyon olurlarsa, İngilizler yarım asır sonra kupayı müzeye tekrar götürme şansı bulacak. Eleme ve grup maçlarındaki üst düzey performanslarıyla güven veren Southgate önderliğindeki İngiltere, FIFA klasman sıralamasında 5’inci basamakta konumlanıyor.