BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fransa-Polonya 4 Aralık TRT 1 LİNK

04.12.2022 - 14:11

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fransa-Polonya 4 Aralık TRT 1 LİNK

FIFA 2022 Dünya Kupası’nın Son 16 Turu’nda Fransa ile Polonya milli takımlarının kapışmasına tanıklık edeceğiz. Bu keyifli maç, Türkiye saatiyle 18.00’da başlayacak. Fransa Polonya maçından önce trend olan aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: Fransa maçı izle, Polonya maçı izle, Fransa Polonya canlı izle, Fransa Polonya canlı maç izle, Fransa Polonya maç izle, Fransa Polonya bedava maç izle, Fransa maçı canlı izle, TRT 1 link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Dünya Kupası izle, Dünya Kupası maçı izle, TRT 1 şifresiz izle. Müsabakaya dair tüm gelişmeleri içeriğimizin devamında okuyabilirsiniz.

FRANSA-POLONYA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fransa polonya son 16

Fransa-Polonya Maçı Canlı Yayın Link

Fransa Polonya İzleme Linki Fransa ve Polonya arasında oynanacak olan kritik maç, TRT 1 ve TRT 4K ekranlarında olacak. Maçı kesintisiz şekilde izlemek isteyen kişiler, frekans güncellemelerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Fransa-Polonya Maçı Canlı Takip

Dünya Kupası’nda günün en keyifli maçlarından biri de Fransa ve Polonya arasında oynanacak. Maça dair istatistikleri incelemek adına FIFA’nın resmi sitesini inceleyebilirsiniz.

FRANSA POLONYA MAÇI CANLI TAKİP

Fransa D Grubu’nu Lider Tamamladı

 fransa dünya kupası performans

Dünya Kupalarının son şampiyonu olarak bu turnuvaya gelen Fransa, şu ana dek beklentilere yanıt vermeyi başarmış durumda. D Grubu’nda Fransa; Avustralya, Danimarka ve Tunus ile mücadele etti. İlk maçta Avustralya engelini rahat bir oyun ve skorla kazanan Horozlar, sonraki maçta Danimarka ile karşılaştı. Kıran kırana geçen maçta Fransa’ya galibiyeti getiren gol, son anlara geldi. 6 puanla grupta çok rahat bir duruma gelen Fransa, Tunus maçında ciddi bir rehavet içindeydi. O maçı 1-0 kaybetmelerine rağmen liderlik koltuğunu kimseye kaptırmadılar. Fransa grupta toplamda 6 gol buldu ve kalesinde 3 gol gördü. Oynadıkları tüm maçlarda 1’er gol yemeleri, Top 16 öncesinde dikkat çekici bir detay oldu.

Fransa Üst Üste İkinci Kez Kupayı İstiyor

 fransa futbol takımı katar 2022

Fransa’nın ciddi sakatlık problemleri ile boğuşması ve Benzema gibi bir süper stardan yararlanamamasından dolayı kupanın öncelikli favorileri arasında bulunmuyor. Fakat her ne olursa olsun Fransızlar Katar’a şampiyonluk iddiası ile geldi. 2018 yılında Rusya’da organize edilen kupada zafere ulaşan takım, bunu ikinci defa başarmak istiyor. O finalde rakipleri olan Hırvatistan’ı net bir oyun üstünlüğü ile geçmeyi bilmişlerdi. Fransa kendi tarihinde 2018 dışında 1998 yılında da şampiyon olmuştu.  Didier Dechamps’ın talebeleri bu turu geçerse İngiltere Senegal maçının kazananı ile yarı finale çıkmak için mücadele edecek.

Polonya Tatmin Etmedi

 polonya lewa

Polonya, Dünya Kupası’nda gruptan çıkmasına rağmen oynadığı oyunla beklentilerin uzağında kaldı. Son maçta Arjantin’e karşı 2-0 mağlup olmasına rağmen topladığı 4 puanla Top 16’da oynamaya hak kazandılar. Polonya açılış maçında Meksika ile berabere kalmıştı. Öte yandan Suudi Arabistan engelini ise 2-0’lık skorla aşmışlardı. Son maçta Meksika Arabistan’ı 2-1 yenmesine rağmen averaj farkıyla Polonya’nın gerisinde kaldı. O maç 2-0 bitseydi dahi Polonya sarı kart sayısı sayesinde turu yine atlayacaktı. Şu ana dek oynanan maçlarda Lewandovski genel olarak beklentilerin altında kaldı. Süper star aynı zamanda turnuvanın açılış maçında takımı adına bir penaltıdan da yararlanamadı. Şu ana dek 1 golü bulunan Lewa’nın ne kadar tehlikeli bir gol makinesi olduğunu Fransızlara anımsatması gerekiyor. Aksi takdirde Polonya için bu turu geçmek pek kolay olmayacaktır..