Adana Demirspor’un Hazırlık Maçları A Spor’da

03.12.2022 - 15:39

Adana Demirspor’un Hazırlık Maçları A Spor’da

Süper Lig’in iddialı ekiplerinden Adana Demirspor’un hazırlık maçları A Spor’da. Burak Yılmaz, Oğuzhan Özyakup ve Doğan Erdoğan’ın formasını giydiği Fortuna Sittard ile karşılaşacak Adana Demirspor, son hazırlık maçında Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Bu iki mücadele de A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Dünya Kupası arasında hazırlık maçlarına yer veren A Spor, Trabzonspor’un hazırlık maçlarının ardından Adana Demirspor maçlarını yayınlayacağını duyurdu. Önümüzdeki hafta iki hazırlık maçı yapacak Adana Demirspor, önce Hollanda Eredivisie temsilcilerinden Fortuna Sittard ile karşılaşacak. Adana Demirspor’un sonraki rakibi ise Galatasaray. Bu iki mücadele de A Spor’dan futbolseverlerle buluşacak.

Rakipler Fortuna Sittard ve Galatasaray

Ligin ilk bölümünü iyi geçiren ve şampiyonluk yarışının içinde kalan Adana Demirspor, hazırlık maçında önce Fortuna Sittard ile karşılaşacak. Pazartesi 13.30’daki mücadeleyi A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Adana Demirspor’un bir sonraki rakibi ise Galatasaray. 10 Aralık 20.00’deki mücadele de A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Yaz döneminde de Adana Demirspor’un İtalya kampında oynadığı hazırlık maçlarını ve sezon açılış maçını ekranlara getiren A Spor, Dünya Kupası arasını da böylece boş geçmedi.

1 adanademir 3.12.22.jfif      

A Spor’da Futbol Şöleni

Son haftalarda hazırlık maçlarını ekranlara getiren A Spor, Adana Demirspor dışında Trabzonspor’un da maçlarını yayınlıyor. 3 Aralık Cumartesi Hull City karşılaşmasını yayınlayan A Spor, Trabzonspor’un kalan iki hazırlık maçını da ekranlara getirecek.

Trabzonspor, önce 7 Aralık 19.00’da Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ile karşılaşacak. Bu mücadele, A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 10 Aralık 18.00’de Trabzonspor’un rakibi Kasımpaşa olacak. Bu mücadeleyi de A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Önümüzdeki hafta A Spor, böylece toplam 4 hazırlık maçını ekranlara getirecek. Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig başlamadan önce takımların son durumunu merak eden futbolseverler; Adana Demirspor-Fortuna Sittard, Trabzonspor-Crystal Palace, Trabzonspor-Kasımpaşa ve Galatasaray-Adana Demirspor maçlarını A Spor ekranlarından takip edebilir.