BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Villarreal 3 Aralık S Sport LİNK

03.12.2022 - 14:49

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Villarreal 3 Aralık S Sport LİNK

Fenerbahçe takımı, ilk etap çalışmalarına İstanbul’da devam ediyor. Takım, Vallecano maçından sonra şimdi de bir diğer İspanyol ekip Villarreal’i sahasında ağırlıyor. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak maçtan önce popüler olan aramaları şu şekilde sıralamak mümkün: Fenerbahçe maçı izle, Villarreal maçı izle, Fenerbahçe Villarreal canlı izle, Fenerbahçe Villarreal canlı maç izle, Fenerbahçe Villarreal maç izle, Fenerbahçe Villarreal bedava maç izle, Fenerbahöe maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle. Karşılaşmaya dair merak edilen tüm soruların yanıtları, içeriğimizin devamında.

FENERBAHÇE-VİLLARREAL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe villarreal maçı

Fenerbahçe-Villarreal Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe-Villarreal İzleme Linki Fenerbahçe ve Villarreal arasındaki karşılaşmaya Ülker Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Maçı canlı olarak izlemek isteyen futbol severler, S Sport ve S Sport Plus’a yönelebilir.

Fenerbahçe-Villarreal Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Villarreal hazırlık maçını takip etmek isteyenler, FB TV canlı yayınından yararlanabilir. Bu süreçte 90 dakika boyunca maç içi istatistikleri takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE VİLLARREAL MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Geri Döndü

 fenerbahçe jesus

Fenerbahçe, lig için artık yavaş yavaş geri sayıma başlanılan şu günlerde hazırlıklarına hız kazandırıyor. İlk hazırlık maçında Vallecano karşısında oyunu uzun süre geride götürmesine rağmen ikinci yarıda gelen gollerle oyunu kendi lehine çevirdi. Güçlü oyunculardan kurulu olan Vallecano takımına karşı gösterilen performans taraftarı da Jesus’u da fazlasıyla mutlu etti. Üstelik Dünya Kupası ya da sakatlık problemlerinden dolayı takımda eksik sayısının bir hayli fazla olduğunu da unutmamak gerekiyor. Dostluk turnuvası kapsamında oynanan maçta sarı lacivertli ekip maçı 3-1 kazandı. Maçta goller Osayi, King ve Ferdi’den geldi.

Pedro Sakatlık Geçirdi

 pedro sakatlık

Vallecano maçında forvet oyuncusu Pedro, ne yazık ki oldukça ciddi bir sakatlık yaşadı. Fenerbahçe bu sezon özellikle hücum oyuncularının sakatlık problemleri ile sıklıkla karşı karşıya geldi. Sezonun belli bölümünde sakatlığı olduğu için kadroda kendine yer bulamayan Pedro, ikinci kez sakatlık problemi ile karşılaştı. Öte yandan bir diğer forvet oyuncusu Jashua King, sakatlık problemini tümüyle geride bıraktı ve bu maçta bir gol kaydetti. Kulüp, Pedro’nun sağlık durumu ile alakalı olarak bir bilgi paylaştı. Açıklamada; oyuncunun tedavisine Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde başlandığı ve MR görüntülemesinin gerçekleştiği belirtildi. Dizinde ve bilek bölgesinde yoğun düzeyde bir ödem ve travma problemi söz konusu olan oyuncunun sahalara ne zaman döneceği, ilerleyen zamanlarda yapılacak yeni tetkik sonrası netlik kazanacak.

Villarreal La Liga’da 9’uncu Sırada

 villarreal la liga

İspanya La Liga takımlarından olan Villarreal, bu sene istikrarsız bir görüntü sergiliyor. Özellikle lige verilen aradan önce üst üste kaybedilen maçlar, sıralamada gerilere düşmesine neden oldu. Son senelerde genellikle kendine ilk 5 basamakta yer bulan güçlü ekip, şu an itibarıyla 9’uncu basamakta. Villarreal Fenerbahçe maçından sonra bu defa da Galatasaray ile özel bir maç yapacak. Son resmi maçlarında alt lig ekiplerinden Santa Amalia’yı 9-0 ile geçti. La Liga’da kazandıkları Espanyol maçından önce çıktıkları 4 maçın 3 tanesini kaybetti. Baena Alex, Danjuma Arnaut ve Pino Yeremy gibi etkili oyunculara sahip olan La Liga temsilcisi, hazırlık döneminden sonraki ilk resmi maçını 20 Aralık’ta oynayacak.