BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Hull City 3 Aralık A Spor LİNK

03.12.2022 - 12:18

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Hull City 3 Aralık A Spor LİNK

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’e verilen Dünya Kupası arasında çalışmalarını Antalya’da sürdürüyor. Son şampiyon, İngiltere Championship takımlarından Hull City ile bugün saat 16.00’da karşılaşacak. Özel maç öncesi dikkat çeken aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: Hull maçı izle, Trabzonspor maçı izle, Trabzonspor Hull canlı izle, Trabzonspor Hull canlı maç izle, Trabzonspor Hull maç izle, Trabzonspor Hull bedava maç izle, Hull maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle, A Spor canlı. Karşılaşmaya dair diğer gelişmeleri içeriğimizin devamında bulmanız mümkün.

TRABZONSPOR HULL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Trabzonspor Hull City Maç Görseli

Trabzonspor-Hull Maçı Canlı Yayın Linki

Trabzonspor Hull İzleme Linki Trabzonspor ve Hull City takımlarını karşı karşıya getirecek olan maç, A Spor ekranlarında olacak.

Trabzonspor-Hull Maçı Canlı Takip

Trabzonspor, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile Alanya’da karşı karşıya geliyor. Hazırlık maçına dair istatistikleri takip etmek için kulüplerin web sitelerinden yararlanabilirsiniz.

TRABZONSPOR HULL MAÇI CANLI TAKİP

Trabzonspor İlk Hazırlık Maçına Çıkıyor

 trabzonspor hazırlık

Geçen sezonun şampiyonu olan Trabzonspor, şu ana dek Fenerbahçe’nin gerisinde kalmış gibi görünse de yarıştan kopmuş değiller. Hazırlık döneminin hemen sonrasında ilk olarak lider Fenerbahçe ile sahalarında karşılaşacaklar. Bu maçı büyük bir fırsat olarak gören kulüp, Abdullah Avcı önderliğinde hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışmalarını Antalya şehrinde sürdüren bordo mavili ekip, ilk etapta Hull City ile karşılaşacak. Daha sonrasında ise Crystal Palace, Kasımpaşa gibi takımlarla hazırlık maçlarına çıkacaklar. Sonrasında Türkiye Kupası’nda Samsunspor’u ağırlayacak olan Trabzonspor’u zorlu bir periyot bekliyor. Şu ana dek Karadeniz ekibi 23 puanla 7’nci basamakta bulunuyor. Takım son 5 maçta 4 beraberlik alarak yarıştan bir nebze uzaklaştı.

Hamsik Basın Toplantısı Yaptı

 hamsik

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu ola Hamsik, Trabzonspor kampında basın mensupları ile bir araya geldi. Basın toplantısında pek çok soruya yanıt veren Hamsik, hatırlanacağı üzere sezon başında sakat olduğu için bazı maçları kaçırmıştı. Hamsik Dünya Kupası’nda Brezilya ve Arjantin’i favori olarak gördüğünü belirtti. Spor Toto Süper Lig’de ise daha iyi savunma yapan takımın ipi göğüsleyeceğini belirten Hamsik, sözleşmesi ile alakalı olarak da açıklamalar gerçekleştirdi. Yıldız futbolcu; yaz sezonuna dek kontratının devam ettiğini, sonrasında ise ailesiyle beraber doğru bir karar vereceğini vurguladı. Hamsik şu ana dek 48 maçta forma giydi ve 4 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

Hull Hazırlıklarını Türkiye’de Sürdürüyor

 ozan tufan hull

Hull City, bu sene Türkiye’de en çok takip edilen takımlardan biri durumda. Bunun en önemli nedeni de elbette Acun Ilıcalı’nın Hull City takımını satın alması. Türk iş insanının gerçekleştirdiği bu önemli girişimle beraber Türkiye’de oynayan pek çok futbolcu, Hull takımının radarına girdi. Acun Ilıcalı, ülkemizden çok sayıda futbolcu ile anlaşma sağladı. Şota ile yollarını ayıran takım, Championship’te kötü bir performans gösteriyor. Özellikle de iç saha maçlarında takım puan almakta çok zorlanıyor. Ozan Tufan ve Pelkas’ın da kadroda yer aldığı Hull takımı geçtiğimiz gün Antalya’da Başakşehir takımı ile karşılaştı ve o maç 1-1’lik beraberlikle neticelendi. Bu arada Acun Ilıcalı 300 taraftarı, takımlarını takip edebilmeleri adına özel bir davetle Türkiye’ye getirdi. Dolayısıyla maçı izleyenler arasında 300 kadar Hull City taraftarı da olacak.