BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Rayo Vallecano 3 Aralık Smart Spor LİNK

03.12.2022 - 11:28

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Rayo Vallecano 3 Aralık Smart Spor LİNK

Galatasaray, Dünya Kupası nedeniyle verilen arada hazırlık maçları ile lige hazırlanmaya çalışıyor. Sarı kırmızılılar, ilk mesaisinde İspanya’nın Rayo Vallecano takımı ile karşılaşacak. Bugün saat 16.00’da başlayacak olan keyifli maç öncesi trend aramaları şu şekilde sıralandı: Galatasaray maçı izle, Vallecano maçı izle, Galatasaray Vallecano canlı izle, Galatasaray Vallecano canlı maç izle, Galatasaray Vallecano maç izle, Galatasaray Vallecano bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Smart Spor link, D Smart link, Spor Smart link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle. Canlı yayın detayları ve diğer tüm gelişmeler şimdi sizlerle!

GALATASARAY-VALLECANO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray Rayo Vallecano Maç Görseli

Galatasaray Rayo Vallecano Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray Vallecano İzleme Linki Galatasaray ve Rayo Vallecano takımlarını karşı karşıya getirecek olan maç, Smart Spor ekranlarında olacak.

Galatasaray-Rayo Vallecano Maçı Canlı Takip

Galatasaray’ın hazırlık maçı kapsamında karşılaşacağı Vallecano maçı, Nef Stadyumu’nda olacak. Taraftarların da ilgi göstermesi beklenen maça dair istatistikleri takip etmek için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

GALATASARAY VALLECANO MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray İlk Hazırlık Maçına Çıkıyor

 galatasaray antrenman

Galatasaray, tam Spor Toto Süper Lig’de ritim bulduğu bir dönemde Dünya Kupası engeli ile karşılaştı. Takım son resmi maçta, ligin en sıkı takımlarından biri olan Başakşehir’e tam 7 gol atma başarısı göstermişti. O maçla beraber takımın özgüveninde müthiş bir yükseliş bekleniyor. Fakat 40 günlük ara, takım için bu avantajı tam olarak kullanamamak demek. Takım, maç ritmini yeniden kazanmak için birbirinden zorlu hazırlık maçları oynayacak. Vallecano maçından hemen sonra bir başka La Liga takımı olan Villarreal ile karşılaşacaklar. Dünya Kupası nedeniyle Muslera, Nelson, Seferovic, Mertens ve Torreira, kadroda bulunmuyor.

Icardi için Sakatlık Açıklaması

 Icardi

Galatasaray, verilen arada hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürürken Icardi’nin sakatlık problemi ile karşılaştı. Kulüp, yakın zaman önce Arjantin’li yıldızın sakatlık durumuna ilişkin resmi bir açıklama yayınladı. Buna göre 2 gün önce MR’ı çekilen oyuncunun sağ üst arka adalesinde 2’nci derece kas hasarı oluştuğu aktarıldı. Zorlanmaya bağlı olarak oluşan bu hasardan dolayı Icardi’nin yaklaşık 1 ay kadar takımdan uzak kalacağı tahmin ediliyor. Bu durumda oyuncunun Türkiye Kupası maçı dışında en az 2 Süper Lig maçını da kaçırması olağan.

Falcao Eski Takımına Karşı

 rayo vallecano

Galatasaray’ın bugün karşılaşacağı Rayo Vallecano takımında tanıdık bir isim yer alıyor. Galatasaray’ın eski oyuncusu olan Falcao, şu anda İspanyol ekipte forma giyiyor. Zaman zaman kritik gollerle takımına puanlar kazandıran Kolombiyalı oyuncu, Fenerbahçe maçında hiç süre almadı. Teknik direktör, hafif sakatlığı bulunduğu için Falcao’yu riske etmediğini maç sonundaki basın toplantısında açıkladı. Aynı açıklamada Falcao’nun durumuna bakarak Galatasaray maçı öncesinde net bir karar vereceklerini ifade etti. Fenerbahçe’ye karşı maçı uzun süre önde götürmesine rağmen üst üste gelen gollere engel olamayan Vallecano, maçtan 3-1 mağlup ayrıldı. Bu arada Rayo kendi liginde uzun zamandan bu yana kaybetmiyor. Bu süreçte Real Madrid ve Sevilla’yı üst üste yendiklerini, Atletico Madrid’den de 1 puan kopardıklarını anımsatalım.