BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Real Madrid 2 Aralık S SPORT LİNK

02.12.2022 - 17:10

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Real Madrid 2 Aralık S SPORT LİNK

Eurolig’de haftanın en keyifli maçı hiç şüphesiz ki bu akşam Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda olacak. Sonucu merakla beklenen karşılaşmada temsilcimiz Fenerbahçe Beko, ligin en güçlü ekiplerinden biri olan Real Madrid ile saat 20.30’da kozlarını paylaşıyor. Maç öncesi dikkat çeken trend aramalar; “Fenerbahçe Beko maçı izle, Real Madrid maçı izle, Fenerbahçe Beko Real Madrid canlı izle, Fenerbahçe Beko Real Madrid canlı maç izle, Fenerbahçe Real Madrid maç izle, Fenerbahçe Beko Real Madrid bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle.” şeklinde sıralanıyor. Fenerbahçe Beko Real maçına ilişkin güncel gelişmeleri ve elbette canlı yayın detaylarını içeriğimizin kalan bölümünde bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-REAL MADRİD MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Beko Real Madrid Maç Görseli

Fenerbahçe Beko-Real Madrid Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko-Real Madrid İzleme Linki Fenerbahçe Beko, Eurolig’in şampiyonluk adaylarından biri olan Real’e karşı kazanarak liderliğini pekiştirmek istiyor. Müthiş bir atmosferde oynanacak olan maç S Sport ekranlarında.

Fenerbahçe Beko-Real Madrid Maçı Canlı Takip

Taraftarın yoğun ilgi göstermesi beklenen Fenerbahçe Real Madrid maçını canlı olarak takip etmek için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO REAL MADRİD MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko 4 Günde 2 Derbi Oynadı

 ıtoudis

Fenerbahçe Beko, sadece Eurolig değil aynı zamanda Basketbol Süper Ligi’nde de müthiş bir performans sergiliyor. Takım önce ezeli rakibi Galatasaray Nef’i hemen sonrasında ise Beşiktaş Emlakjet’i üstelik deplasmanda yenmeyi başardı. Galatasaray deplasmanından 91-97’lik skorla kazanan Fenerbahçe Beko, bu maçta Wilbekin’in sakatlanması ile sarsıldı. Neyse ki yıldız oyuncunun ortalama 2-3 hafta kadar parkelerden uzak kalacağı belirtildi. Wilbekin, Glatasaray maçının en çok sayı üreten oyuncusu olarak ön plana çıkmıştı. O maçta Itoudis ile Göksenin arasındaki mola krizi de gündemde kendine yoğun şekilde yer bulmuştu. Sarı lacivertli ekip, salı akşamı ligin mütevazi kadrolarından birine sahip olan Beşiktaş’ı 81-72 yendi. O maçta bu sene az süre alan İsmet, 23 sayı ile yıldızlaştı.

Sarı Lacivertliler Eurolig’de Durdurulamıyor

 fenerbahçe beko istatistik

Geçen sezon ilk 8 potasında kendine yer bulamayan Fenerbahçe Beko, bu sezona çok daha iddialı bir şekilde girmeyi başardı. Hedefini ilk 4 sıra olarak belirleyen ekip, bu sayede ev sahibi avantajını da ele geçirmek istiyor. En yakın rakibi ile arasında 2 maçlık fark oluşan sarı lacivertliler, bu sezon yalnızca Barcelona deplasmanında kaybetti. Ligde ise şu ana dek Fenerbahçe Beko’yu devirebilen bir takım çıkmadı. Hayes, Motley, Wilbekin, Guduric, Calathes bu sezon çok formda. Her maçta farklı oyuncuların ön plana çıktığı Fenerbahçe Beko’da Şeyhmus ve Metecan da artık rotasyona dahil olmaya başladı. Bu arada kulüp yönetimi Real Madrid maçı için satışa çıkan tüm biletlerin tükendiğini ve salonun Sold Out olduğunu açıkladı. Maçta Wilbekin ile beraber Sırp yıldız Bjelica da forma giyemeyecek.

Real Madrid Seriye Bağladı

 lull madrid

Sezona sallantılı bir şekilde başlayan Real Madrid, tam anlamıyla büyük bir takım reaksiyonu gösterdi ve kısa sürede durumları toparlamayı başardı. Üst üste 5 maçını kazanan takım, bu form grafiğini aynı şekilde lige de yansıttı. Real Madrid, Eurolig’de çıktığı 10 maçtan 7 galibiyet çıkardı. Form grafiği açısından bakıldığı zaman Fenerbahçe Beko ve Real Madrid’in en doğru zamanda karşı karşıya geleceğini söyleyebiliriz. Seyir zevkinin yüksek olması beklenen maçta temsilcimiz bir adım önde gösteriliyor. Real Madrid geçtiğimiz çift maç haftasında önce deplasmanda Valencia’yı ve sonrasında salonunda Partizan’ı devirdi. Özellikle bir Obradovic takımı olan Partizan karşısında bulunan 105 sayı hücum adına oldukça dikkat çekiciydi.