BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Karagümrük 2 Aralık S Sport LİNK

02.12.2022 - 15:30

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Karagümrük 2 Aralık S Sport LİNK

Lige verilen arada hazırlık maçları ile maç ritmini yakalamak isteyen Beşiktaş, bu akşam Fatih Karagümrük takımını sahasında ağırlıyor. Saat 19.00’da başlayacak olan bu keyifli maç öncesinde dikkat çeken aramaları şu şekilde sıralamak mümkün: Beşiktaş maçı izle, Karagümrük maçı izle, Beşiktaş Karagümrük canlı izle, Beşiktaş Karagümrük canlı maç izle, Beşiktaş Karagümrük maç izle, Beşiktaş Karagümrük bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle. Karşılaşmaya dair güncel gelişmeler ve canlı yayın detayları şimdi sizlerle!

BEŞİKTAŞ-KARAGÜMRÜK MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

beşiktaş karagümrük

Beşiktaş-Karagümrük Maçı Canlı Yayın Linki

Beşiktaş-Karagümrük İzleme Linki Beşiktaş’ın Karagümrük maçı da tıpkı İstanbulspor maçında olduğu gibi S Sport ve S Spor Plus üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Beşiktaş-Karagümrük Maçı Canlı Takip

Beşiktaş ve Fatih Karagümrük takımlarını karşı karşıya getirecek olan  müsabaka, Vodafone Park’ta oynanacak. Maçla alakalı istatistikleri 90 dakika boyunca alttaki link üzerinden takip edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş İlk Sınavında Başarılı Oldu

 delle alli

Beşiktaş, Dünya Kupası devam ederken çalışmalarına İstanbul’da devam ediyor. Bu kapsamda ilk hazırlık maçını İstanbulspor ile oynayan ekip, karşılaşmadan 4-0’lık skorla galip gelmeyi başardı. Beşiktaş, ritmini kaybetmeden şimdi de Karagümrük karşısına çıkıyor. İki İstanbul ekibini karşı karşıya getirecek olan maçta elbette Beşiktaş çok net bir şekilde favori durumunda. İstanbulspor maçında Beşiktaş adına goller, Cenk, Alli, Redmond ve Kerem’den geldi. Şenol Güneş, eksik oyuncuların fazlalığından dolayı az süre alan oyuncularına da bu maçta şansı tanıdı. 22 yaşındaki Kerem Kesgin, bu fırsatı iyi değerlendirmiş görünüyor. Kerem geçen sezon Sivasspor ile başarılı bir sezon geçirmişti.

Şenol Güneş Masuaku’yu Gözden Çıkardı

 şenol güneş

Teknik direktör Şenol Güneş, göreve geldikten sonra hangi oyuncularla yola devam edeceğini netleştirmeye başlıyor. Oyun planı ile örtüşmeyen oyuncuları kadrosunda düşünmeyen ve bu konuda yönetime rapor vermesi beklenen deneyimli hoca, ilk neşteri Masuaku’ya vurdu. Şenol Güneş göreve geldikten sonra oyuncuyu kadroda pek düşünmediği mesajını açık bir şekilde vermiş oldu. Yeni planlamada düşünülmeyen sol bek, Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyiyordu. Ara transfer döneminde bu sözleşmenin feshedilmesi bekleniyor. Şenol Güneş, Masuaku yerine bu bölgede Umut Meraş’a şans vermeyi planlıyor.

Karagümrük Lig’de 4-1 Kaybetmişti

 beşiktaş karagümrük maç afişi

Bu akşam hazırlık maçı kapsamında Beşiktaş deplasmanında galibiyet arayacak olan Fatih Karagümrük, şu ana dek genel olarak istikrarsız bir performans sergiledi. Pirlo’nun öğrencileri, Spor Toto Süper Lig’de rakibine 4-1 kaybetmişti. Ligin 3. Haftasında oynanan o maçta Kartal, 4 ayrı oyuncusundan da gol bulmuştu. Ismael’in oynattığı coşkulu futbol, o dönemde taraftardan tam not almıştı. Fatih Karagümrük’ün başında futbolculuk kariyeri müthiş olan ancak şu ana dek antrenörlük kariyeri pek de parlak gitmeyen Pirlo bulunuyor. Ligdeki son 3 maçından sadece 1 puan çıkarabilen İstanbul ekibi, Süper Lig’deki ikinci sezonunda şu an 15’inci basamakta konumlanıyor. Takım, aradan hemen sonra Adana Demirspor ve Trabzonspor gibi iki zorlu maçla lige başlayacak.