CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Tivibu Spor’da

02.12.2022 - 12:47

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Tivibu Spor’da

Tivibu Spor, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi maçlarını ekranlara getireceğini duyurdu. Yeni sezonda temsilcilerimiz Fenerbahçe Opet ve Vakıfbank’ın tüm karşılaşmaları Tivibu Spor ekranlarından voleybolseverlerle buluşacak. Ligdeki bir diğer temsilcimiz Eczacıbaşı’nın oynayacağı mücadelelerin hangi kanaldan yayınlanacağı ise netlik kazanmadı.

Son dönemde Türkiye’de özellikle kadın voleybolunun izleyici sayısı arttı. Bu da yayıncıları maçları yayınlamak konusunda biraz daha iştahlandırdı. İlgi gören organizasyonlardan biri de CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi. Geçtiğimiz sezon S Sport Plus’tan yayınlanan organizasyon, bu sezon Tivibu Spor’da olacak. Temsilcilerimiz Fenerbahçe Opet ve Vakıfbank’ın tüm maçlarını Tivibu Spor’dan takip edebilirsiniz.

Açıklamada Eczacıbaşı Yer Almadı

Geçtiğimiz sezon Vakıfbank’ın şampiyon olduğu CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi yayın haklarını alan Tivibu Spor, bu duyuruyu Twitter hesabından yaptı. Yeni sezonda maçları yayınlayacağını açıklayan Tivibu Spor’un yaptığı paylaşımda sadece Vakıfbank ve Fenerbahçe Opet yer aldı. Bu paylaşım, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ndeki bir diğer temsilcimiz Eczacıbaşı’nın maçlarının Tivibu Spor’dan yayınlanmayacağını düşündürttü.

2023 CEV Şampiyonlar Ligi heyecanı Tivibu Spor'da yaşanacak! Temsilcilerimiz Vakıfbank ve Fenerbahçe Opet'in maçları sezon boyunca Tivibu Spor'da🏐


Maçlar 6 Aralık’ta Başlıyor

Fenerbahçe Opet ve Vakıfbank’ın maçlarını vereceğini duyuran Tivibu Spor, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi yayınlarına 6 Aralık’ta başlıyor. Fenerbahçe Opet’in La Laguna’yı konuk ettiği maçla sezon başlayacak. 7 Aralık’ta Vakıfbank’ın konuğu elemelerden grup aşamasına kalan Kızılyıldız olacak. İki mücadele de Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bir diğer temsilcimiz Eczacıbaşı ise ilk maç haftasında Targoviste’yi konuk edecek. Bu mücadelenin hangi kanaldan yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Önümüzdeki günlerde bu durumun da açıklığa kavuşması bekleniyor.

Yeni yayın haklarıyla fark yaratan Tivibu Spor’da sezon boyunca Fenerbahçe Opet ve Vakıfbank’ın CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ndeki maçlarını takip edebilirsiniz. Tivibu Spor’un önümüzdeki dönemde yeni yayın hakları alarak sürprizlere devam etmesi bekleniyor.